Mihajlović: Ono što se dogodilo u EPS je više od javašluka, to je ugrožavanje bezbednosti države

Ostavite komentar


  1. Ono što se dogodilo u EPS je više od javašluka, to je ugrožavanje bezbednosti države.
    I to si tek sad primetila kada te je Grčić opleo.
    Pametni ljudi su samo oni koji su pametni na vreme, svi ostali su papagaji.

  2. Kada bi se dodeljivala titula „Najbezobraznija i najdrskija političarka Evrope“ ova -očigledno željom zapadnih ambasada na mesto ministarke postavljena skoro Nušićevska „gospođa ministarka“ osvojila bi prvo mesto! Ona tvrdi da je u EPS-u bilo „više od javašluka“. Ako jeste, šta si ti radila gospođo, zašto nikada nisi reagovala što ti je bila dužnost? Naprotiv, prema nekim medijima radila si sve da upravo ti UNIŠTIŠ elektrosistem Srbije u korist zapadnih pljačkaša! Da imamo revnosnu tužiteljku, a zna se da ona „prespava“ sve krizne kriminalne slučajeve, ti bi odavno bila u istražnom zatvoru! Tešim se da će te, ako ne pobegneš iz Srbije, posle aprila ove godine, stići zasluženo!

  3. Ne podnosim je organski ali je ovog puta potpuno u pravu.
    Prva je koja se je osmelila da udari na državnu „zlatnu koku nosilju“ u kojoj vlada javašluk. Familijarnost zastupljena do maksimuma, plate evopske, vozni parkovi toliki da je u svakom gradu potreban parking poput aerodruma,dupli žiro računi gde se jedan deo prikazuje državi a drugi ostaje lokalu, sindikat EPSa ima više para no mnoga srednje stojeca preduzeca godišnji budžet, sopstvena slabost se prebacuje na potrošače, struju najviiše kradu mnogi iz EPSa a ne samo radniicii, komoditet u radnom vremenu maksimalna,
    I još puno puno benefita.Treba su pozabaviti analizama ko je sve bio u menadžmentu EPSa u poslednjih deset godina i ko je sve bio predsednik UO.

  4. Pogrešna je adresa na koju se obraća Čekamo April. I ja sam istomišljenik oko zapada i ostalog ali ona je ministara Energetike kraće od godinu dana a javašluk u EPSu traje decenijama.

  5. A vd direktora EPS se postavio sam ili je to uradila Vlada? Imate li trunke obraza? Mihajloviceva je upravo oplela po celoj Vladi i da trenutna Vlada Republike Srbije radi na unistavanju elektro-energetskog sistema Srbije. U normalnim drzavama bi Vlada bila prinudjena da podnese ostavku, ali u banana Srbiji ce da razapnu jednog coveka, njihovog vernog izvrsioca, samo da sacuvaju svoje fotelje, a politicki i demokratski neobrazovan narod ce da pozdravlja linc poslusnog sluge i nastavice da njace kao i do tada…

  6. Za normalno funkcionisanje neke drzave PRVI uslov je da su vodeci kadrovi POSTENI. Zbog toga u SAD postoje liste rangiranih strucnjaka svih profila i te liste vrede po jednu godinu. Za strucna odlucivanja se uzimaju strucnjaci sa vrha tih rang lista i to nekoliko njih. Posteni vodeci kadrovi bi tako postupili. Drugi i najvazniji problem kako se dolazi do POSTENIH kadrova i dali nasa Srbija ima takve osobe. Procedura nalazenja postenih kadrova se radi u SAD i takodje vredi jednu godinu. Prvi uslov postenja je poznavanje Svetog pisma sto je u nasoj Srbiji vekovna rak rana. Jedino je Broz ovo resavao tako sto su mu te kadrove kontrolisali Ameri. Interesantno je da obicni gradjani Srbije NIKADA o ovome nisu razmisljali i posle svake promene vlasti se kuka na razne promasaje.

  7. Gospođo, oni su prvo trebali da odgovaraju Vama, Vi predsedniku države, a on svim građanima ove zemlje. Amin!

  8. To je tvoj resort idajniku, u normalnom svetu za ovakva desavanja minister podnosi ostavku , Ili park Bude uhapsen

  9. Bravo. Inace sta gospodin Juric,sa kojim se slazete Zorana, misli i o tome?U sve se mesa zadnjih godina,istrage ,istrazuje i ispituje, denuncira,predlaze nehumane“ zakone koji mu se i usvajaju na skupstini , pa moze i u eps“ ,privredu
    ? Toliko mu se daje na vaznosti da mi je to zastrasujuce mislim, a politikant?

  10. Zasto Vam Grcic jos uvek radi u EPSU? Na kojem mestu trenutno radi? Zasto je njegov covek buduci direktor EPSa? Zasto ce Grcic i dalje vladati preko njega?

  11. Ko je napravio krizu u Kolubari?Ko?Jesu li možda radnici ili takvi kao što si ti

  12. Ti najmanje imaš pravo da govoriš o javasluku, jer ti si na čelo svih tih organizacija kao ministarka energetike i zato bez odlaganja umesto da laješ i opravdava se PODNESI OSTAVKU i udalji se, na pravi više problema državi Srbije. Mislim da si prešla sve granice, i jedini spas je da se slonis, javaslukje tvoja odgovornost

  13. Ova ministarka nema ni obraza ni sramote.Ko te drži na toj funkciji?Ti si čist parazit.

  14. Svi su krivi po.Mihajlovivevoj ali.nikao.ona kao.prva po.principima objektivne odgovornosti ali.i subjektivnoj.zbog.opstrukcija gradnje Kolubare a u.korist ekologije

  15. Al si se raspričala,gde si bila pre godinu i ranije,da nije u pitanju aprilska selidba ptica!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.