Mihajlović: Reforma Puteva Srbije neophodna za dalji razvoj i efikasniji rad

Ostavite komentar


  1. Da, baš! Njen omiljeni Drobnjak je v.d. direktora od 2005.!!!!???? Šta joj je smetalo da izvrši reformu do sada i bar postavi zvaničnog direktora!

    1. Nakon afere na naplatnim rampama sklonjen je Jocić, formirano javno preduzeće Putevi Srbije i DSS je doveo Drobnjaka i njegove saradnike koje je preuzeo DS, a nasledio SNS. Uspostavljen sistem Fonda za puteve preživeo je sve promene imena, sve stranačke vojske. Oni koji su se nadali da će njihova stranka nešto promeniti i pokušali da rade na promenama, neuklopivi, pre ili kasnije bivaju sklonjeni.

  2. Oni kojima su oduzeta sredstva rada, nakon izveštaja koj nisu po volji muljatorima, mobingovani su, sada očekuju otkaze ugovora o radu. Da li saradnici ministarstva nisu obavešteni? Jesu, što znači da je ministarka upoznata sa svim muljažama.
    Nekada smo smejali Prištinskom univerzitetu i govorili zatvorite prozore kada prolazite pored prištinskih fakulteta, da vam ne bi neka diploma uletela kroz prozor. Sada je došlo vreme da obavestimo posetioce Beograda da zatvore prozore automobila kada prolaze pored fakulteta BU, da ih ne zadesi ista sudbina.
    Ovakvom reformom hvali se ministarka.
    Budućnost Srbije po modelu SNS baš i nije neka.

  3. Nema nikakve ozbiljne reforme bez struke i stručnih ljudi. Takvih je u ovoj državi malo ostalo, a u strukturama vlasti skoro da ih i nema. U ovoj partokratiji gde malo ko iz vlasti ima bilo kakav radni staž van politike, a bogami i popriličan broj sumnjivih diploma i doktorata nemoguće su ozbiljne reforme. Kod nas samo svađe i podele uspevaju bolje negi igde na ovom svetu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.