Mihajlović sa direktorkom EBRD za Zapadni Balkan o nastavku saradnje

Ostavite komentar


  1. Radi se o dodatnom zaduzivanju pod najnepovoljnijim uslovima male, siromasne i zaostale Srbije

  2. Za Sada Priorität bi bila unapredjivanje poljoprivredu instorcarstvo narodcito u napustenim planinskim destinacijama( i to sa peradjivackim pogonima ), Idealni bi bili Holandjani ( NIzozemci) kao investitori jer sü medju vodecima na tim podrucijima u svetu! blizu smo Hollandiji uzivam gledati sve tih crnobelih krave na njivi . Staklenjace za proizvodnju svih voca povrca pa ogr, tovljiste stoke peradi cudo za gledati kud god gledas kao u mom zavicaju ( selo) u Vojvoddini videvsi kako sve raspada propada na neusporedivo boljem zemljistu nego sto Hollandjani imaju!!ko e kriv za svega toga? Naravno“ medjunarodna zajednica“!!ko tvrdite drugo je “ neprijatelj Srbskog naroda“!!!!

  3. A u kom svojstvu ova gospođa prestavlja Srbiju, obzirom da nemamo vladu, a ova u tehničkom mandatu nema prava da radi išta osim da brine o održavanju postojećeg do dolaska nove?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.