Mihajlović: Šumadijski koridor ‘Vožd Karađorđe’ povezaće milion ljudi

Ostavite komentar


  1. Autoput je ocigledno otvoren pre negoli je infrastruktura zavrsena.
    Svrha novinarstva je … pa komunisticka agitacija i propaganda.
    Niti jedan novinar da pita ministarku – zasto ste otvorili autoput a niste zavrsili pristupne saobracajnice i ko je ODGOVORAN?

    1. Gospoda su otvorila Koridor 10 jug a do dan danas nisu gotovi izlazi za isti pr. Doljevac i nikog nije briga. Sve se radi polovično. Za Istočni krak Ministarka je x puta davala datum i ništa. Glavni sin juče dobio ideju za novi koridor i dao mu ime ko za 11 bez sekunda rasprave…despotija

  2. To njihovo odokativno od 1,7 do 2,3 milijardi (šta zna dete šta je 600 miliona EUR?), znači u prevodu da će stvarno da košta 3-4 milijarde.
    Svaki kriminalac kada „uspešno“ mazne 100 miliona, poželi da naredni put uzme milijardu na istu foru.

  3. Predsednik je sanjao ovu trasu i odma kreće izrada projektne dokumentacije. Kakva smo mi država, nek nam je bog u pomoći! Tenderom se naravno odmah eliminišu domaće kompanije. Slano podmićuju.

    1. Наравно, с тим да ће за будуће генерације отплата његових снова бити нона мора.
      Узгред аутопут „Карађорђе“ не пролази кроз Тополу и Шумадију као што ни „Милош Велики“ не пролази кроз Милошеву престоницу Крагујевац али тако је то кад Бугојанац и Тузланка „сређују“ Србију.

      1. Не знам, али на мапи објављеној у Блицу нацртано је да Шумадијски коридор пролази кроз Тополу, Вишевац (Карађорђево родно село) и Рачу крагујевачку.

  4. Čemu će služiti autoput od Despotovca do Bora? To je teško prohodna trasa bez naselja i ljudi. To bi bio potpuno promašen projekat koji se neće nikad ni graditi. Ovde je to rećeno samo propagandne svrhe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.