Mihajlović u poseti Huaveju – o uvođenju pametnih tehnologija na srpske puteve

Ostavite komentar


  1. Toliko daje glupe izjave da svaki put imam transfer blama slusajuci je! Elektropunjaca? Za sta? Elektricne automobile? Ne mozes posteno ni u wc da odes na nasim autoputevima a ova prica ko da predstavlja Luxemburg. Zavrsi ti prvo autoput koji ne mozes da zavrsis vec 10 godina. Putevi pucaju i raspadaju se pre nego su pusteni u upotrebu. Ne zanosi se ovim populistickim glupostima nego daj da nam se uvezu gradovi, sela i susedne drzave a ne da se decenijama vozimo po kaldrmi dok svi drugi za tri godine naprave cuda od puteva i razvijaju svoju privredu i turizam.

    1. Trebalo bi malo bolje da znaju šta se u svetu zbiva. Ta firma je optužena za špijunažu.

    1. Pa trazi novu tehniku za spijuniranje radnika na koridoru,malo joj 9 ekrana u sobi.Umesto da istera svoje „strucnjake“ na gradiliste.

  2. Valjda prvo treba da izgradimo puteve, sto sad nije slučaj.Onda da imamo kompetentne ljude na ključnim pozicijama a ne ove koji nam pričaju lovacke price,kao da smo u vrtiću.Mozda smo rodjeni po noci ali ne sinoc.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.