Mihajlović: Za mene je Koridor 10 završen

Ostavite komentar


  1. JADNI ONI STUDENTI ,G.ĐE MIHAJLOVIĆ,KOJIMA JE OVA,FANASTI;NA CIFRA,,OD 160KM. ZA,, CELIH ,,6 GODINA,,EKSPERTSKE,, NapreDno organizovane,stranke i,,kadrova,,Im,,,,Fantastičan, ,,Uspeh,TO je RAČUNOM ZA TREĆI OSNOVNE CELIH 33 KM, GODIŠNJE,,ukoliko nedođe do,sitnih,,ponovnih,,radova,,,.Lepo je jedan ,,nestručnjak,, PO NJOJ,prokomentarisao,KADA BI MOGLI I KLIKER BI POKVARILI pa,,napravili ,,novi,,bolji,,brže i,,lepše,,.Ova,,ledy Megableje je ŽIVI DOKAZ KAKO SE IZ TOTALNOG FIJASKA U OBA DODELJENA JOJ,,RESORA,,PRAVI,,RADIKALNO,,USPEH,,,SAOPŠTENJIMA,,.

  2. Za mene sam već dobio povišicu od 100 000 dinara. Kako stvari idu lako kad čovek samo odluči.

  3. Ne kaže koliko je to koštalo (mogli su da izgrade put do meseca). Zadužili nam i čukun unuče.

  4. Da li je zavrsen i onaj tunel, na deonici Ljig-Preljina, gde nije postignuta dovoljna visina, pa je naknadno skidan asfaltni sloj, te se vozi po betonu? Ako su nam takvi zavrseci, kakav ce biti kraj?

  5. Nije zavrsen a inace se putuje u proseku duze 1 sat nego 90 tih prosto neverovatno sta god uzmu da rade naprave problem ili s…..!

  6. A kolko kosta rucak za Mila Dodika koji dodje da otvori svakih 5 km novog asfalta? Ja bi reko da njegov podvarak, 14kila vina i 549 cevapa, to kosta kao dva koridora.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.