Mihajlović:Ugovori sa Kinom od 3,2 milijarde

Ostavite komentar


  1. Njoj su sporazumi ugovori a za potpisane ugovore "se nada" da će početi realizaciju. 3,2 milijarde je u stvari 5,6 i tako dalje. Sve bi ovo bilo pesma da nije zapravo zaduživanje za projekte koji neće doći ni za sledećih 20god. A to je Srbiji predug period bez ratova.

  2. Oni prodaju, mi kupujemo. Zaduzimo se dodatno, pa kupujemo. Takve ugovore mozemo da pravimo svakoga dana i sa Rusijom i sa SAD i EU i nesvrstani. Moze i za vise milijardi svakog dana. Ali sve to dodje na naplatu. Ali se ne treba hvaliti. Zamislite da domacin kuce svakog dana kupi nesto veoma skupo i nepotrebno, digne kredit i uvece saopsti gladnoj porodici – sklopio sam ugovor vredan milione. Da, ali kao kupac i na korist prodavca

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.