Grčić podneo ostavku: Ako Zorana Mihajlović ostane, sistem je osuđen na smrt

Uputio pismo premijerki Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. A dokazi. Valjda ti prislusni uredjaji, koje si nabavio, nisu „bacene pare“.

  2. „Grčić je dodao da kao čovek, koji „nema visoke titule“, nije vaspitan tako da ume na pravi način da se „smeška licemerima iz kruga dvojke“, i da su mu Srbija i „naš narod, naša država, u srcu“.

    Za ovu tvrdnju g. Grcica, dovoljno je samo kliknuti na link na kraju teksta i izalzi demanti- fotografija.. sta ko ume i s kim.
    eeee Grcicu, Grcicu…

  3. A šta je se nadležnom ministarkom? I gde je odgovornost onoga ko je na to mesto postavio?

  4. OSTAVKA JE SAMO PUT KA KRIVIČNOM POSTUPKU PROTIV GRČIĆA. ISTO TREBA DA VAŽI ZA ZORANI A BOGAMI I ANU.

  5. Klasicne price. Nikad niko nije kriv. Uvek neko drugi treba da odgovara. Tako je bilo nebrojeno puta. Ni Bata Gasic, ni Babic na naplatnoj rampi, ni Koluvija za Jovanjicu, ni Stefanovic za rusenje Sava Male. Samo bacanje prasine u oci. Malo slude javnost i nikom nista na kraju. Opet ce ovaj rostiljdzija dobiti neko vazno mesto. Sigurno se ne vraca da okrece cevape i pljeske.

  6. Čista istina. Samo što o ministarkinim štetočinstvima niko ne sme ništa da kaže ni vladini ni nevladini mediji.

  7. Zaključio je Grčić; „Da je sebe na poslu direktora EPS „dao u potpunosti, jer veruje istinskom patrioti i zaštitniku svog naroda, predsedniku Aleksandru Vučiću“.
    A i predCednik je verovao tebi i eto skupa i zajedno ste „štitili svoj narod“. I da vas dva nije bilo, šta bi „jadan narod“ kako bi bez vas?

  8. Ko je ovog lika postavio na mesto v.d. direktora EPS-a? Valjda Vlada? A nije, nego Prvorođeni!!! A ko je predložio Zoku za ministarku? Valjda Vlada i Brnaba? A nije, nego Prvorođeni!! U sve se meša. Bez njega se ništa ne može. Za sve se pita. On je odgovoran! A čini mi se da je On pisao i ovo Grčićevo pismo! E moj Moćo, mi smo sa vama pukli i sada ali samo do 3. sprila! A onda, neko će morati da ide na sud!

  9. Ovo je poznata priča svih „grešnika“ iz Vlade Srbije. Za sve je kriva „Zorana i strane Ambasade“. Sledeći „slučaj“ u najavi je Toma Mona.

  10. Sada, kada je upropastio SVE, smenio nedužne direktore u direkciji a postavio SVOJE u Kolubaru, našao se da nešto priznaje i upozorava…… Godinama bespravno primao veliku platu za neuki nerad………….

  11. Mićo, nije tebi Srbija u srcu nego lova i tvoji bankovni računi, a što se tiče zobanja, ti si se vala nazobao za 70 života!!

  12. Ccccc,koja šteta za srbiju ako da ostavku,takav stručnjak,intelektualna gromada,kakav Tesla,Pupin,Edison ma to su bili amateri,laici. Eto sad ćemo morati petrolejke da aktiviramo;jel kinezi prodaju lampe na petrolej?

  13. S obzirom kako je stekao diplomu, a imajuci u vidu bokabular, ovaj covek ne bi mogao da bude ni predsednik skupstine stanara u zgradi koju je licno izgradio, a kamoli direktor najveceg javnog preduzeca.

  14. Tako mu je receno jer njemu to nikada ne bi palo na pamet da uradi. “ Daj ostavku koja nece biti usvojena“ . Tako mu je relao ili vec kako.

  15. Hvala bogu ,da je dao ostavku,neka se vrati svojim pecenjarama i kafanama,nije on strucan za EPS. Zasto se na to mesto ne postave diplomirani strucnjaci elektrotehnicari. On nema veze sa mozgom osim pecenja prasica !

  16. Pitam se ,,gospodine“Grcicu zasto vam je sada proradila enpatija Prema eps ??zasto kadaste primorabi da odete zasto to niste rekli to dok ste bili direkor .nego bilo lepo CELA poridica familijau eps zaposlena firma unutar firme a u ostalom nema sta da propadne eps je vec propao Ali narod ga odrzava na vestackom disanju ne vi I ministri…

  17. Ipak je Grcic pametan prvo izjavi o vizionaru sve naj lepse pa onda udari po Zorani.Posle 20 negativnih komentara pisem i jedan u odbranu Zorane nase ministarke.Vec kad cesto obilizi teten zasto nije obisla bager i da ustanovi jesuli svi lezaju,tockici podmazani,da nedodje do pozara na samoj traci,jer to pise u upustvu o dnevnom odrzavanju bagera.

  18. Zoka mu rekla da ležajeve na bageru maže sa mast a stručnjak gi mazao sa pivo.

  19. Kako lepo piše Mića. Pisac. Pesnik. Dobija Vesić, gospodin zamenik, gospodin književnik, ozbiljnu konkurenciju. Još da angažuju i Marijana Rističevića, pa da pišu roman „Odlazak najboljeg studenta prava“. Do 3-eg aprila da izađe iz štampe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.