"Miloš" i "lazar" za sada samo na papiru

"Milošu" fali motor, menjač, vešanje, reduktor... * Svi pogonski delovi bi morali da se uvoze, jer urušene srpske fabrike više ne mogu da proizvode ove komponente * Upitani šta će biti sa ovim vozilima, u Ministarstvu privrede nas uputili na Ministarstvo odbrane; odande na Jugoimport SDPR, a u SDPR-u ćute
Zašto ne možemo da isporučimo više od 10, kada na tržištu postoji tražnja za 700 do 800 oklopnih vozila

Ostavite komentar


  1. I, šta ćemo mi ovde da radimo – da proizvedemo retrovizor, ostalo da kupimo, i da sve to sastavimo. Naravno, to bi onda prodali po nižoj ceni od zbira cena svih komponenti. Prava slika SNS Srbije. Brže, jače,.. i šta god već.

  2. Jel vi to insinuirate da je premijer opet preveslao javnost? Možda malo.

  3. Znaci i "Milis" i "Lazar" imaju istu sudbini i buducnost, kao i "Mercedes". Da li je to neko opet slegao narod?

  4. Ko nam je uništio to sve što ste pobrojali i kada.problem je samo montiranje kupole, nosača oruđa, ostalo je neistina, ali ko je i kada to prodao tačnije drugima, da ne lutate pitajte Šutanovca.

  5. Ej FAP-e aj trgni se malo. Napravićemo ti priču, ali ti moraš da je ispričaš do kraja. Ali ako ovo uspe, ne dizes se samo ti na noge već ceo lanac fabrika, cela industrija.

  6. Zna se u vreme cije vladavine su unistene nabrojane fabrike,istovremeno kada su se i topili tenkovi i unistavala vojska.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.