Predsednik saopštio koliko će biti povećan minimalac, a pregovori u SES već u ćorsokaku

Ostavite komentar


  1. Moja penzija je nekada,davno,bila mnogo veca od minimalca,a evo,on je dostize!

  2. Skini ti nama onih 10% što si nam nametnuo i ne moraš nista da povećavaš.Na moju državnu platu od 70hilj ti dao si povećanje od 3% oko 2000,a skinuo si 7000din,šta si ti meni povećao?Pa mi ako smo posisali vesla nismo pojeli čamac.

  3. Sta je covek koji se za sve pita ali on ne zivi od minimalca njemu ne treba plata radi danonocno za nase dobro

  4. Pa malo li je ima za vodu i hleb a moze da ostane i za konop za vesanje

  5. Sindikat i poslodavci au se dogovorili još u januaru da minimalac ide na preko 50000rsd i da prati inflaciju. Država je ta koja ne da, jer nema para za javni sektor dovoljno.

  6. A šta misle predstavnici tih nazovi sindikata, da pozovu radnike na ulični protest, to je legitiman vid borbe radničke klase, a ne da mlate praznu slamu kada je on već rekao koliki će biti minimalac od januara 2024.

  7. Zašto država dozvoljava tajkunima da odredjuju sudbu naroda, posle se pitate što nam mladi odlaze iz države. Šta je tako malo tajkunima pa utiču na sudbu da narod živi u bedi. Pogledaj dom svoj andjele,sve pesma kaže.

  8. Škrtarenje, nikako da nauče kako to funkcioniše (dajte biće vam dano) zato i tako bedno izgleda Srbija i mladi moraju da beže

  9. Drzava nema novca za povecanje plata i onako u prevelikom drzavnom javnom sektoru naravano i ne dozvoljava samim tim povecanje minimalne zarade i sada svi mi koji smo u privatnom sektoru trpimo posledice svega toga cekamo da se oni smisle i dogovore oko povecanja minimalne zarade..

  10. dogovorite se svi ne idete na posao dok vam plata ne bude 700 e kljuc u bravu ili plati rad vucic sa tudi leda dobiva poene

  11. Realna plata treba da bude minimum 120 000 sa trenutnim cenama. I to je daleko ispod proseka EU. Al mi kao narod samo kukamo umesto da preduzmemo stvari u svoje ruke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.