Ministarstvo energetike: Bajatović Vuletiću plaća auto

Reagovanje povodom teksta "Ministarki Mihajlović ustupak, Bajatoviću i dalje fotelja"

Ostavite komentar


  1. Nije tačno da je gas za stanovništvo medju najjeftinijim u Evropi, baš suprotno, za automobile je medju najskupljim. Priča se o zaštiti životne sredine a država ne ukida akcize na gas, da bi stimulisala njegovo korišćenje. Restruktuiranje Srbijagasa i pravljenje tri preduzeća od jednog znači da ćemo imati 3 direktora, 3 sekretarice, 3 upravna odbora, sve po 3 i nova radna mesta za partijske članove a sve na teret budžeta. A onda će sve to prodati u bescenje, kad dovedu do ruba propasti. Tako to ide.

  2. Најављене мере неће значити много ако структура гасног тржишта остане иста. Питање је да ли ће Транспортгас само бити оператер транспортног система или ће се бавити и увозом и трговином гаса. На слободном тржишту се неби задуго бавили трговином.

  3. Ista priča i za cenu struje. Stalno se naglašava da je najjeftinija u Evropi. Možda za stanovništvo, ali je skoro tri puta skuplja za industrijske potrošače (privredu) nego u Nemačkoj. I hoćemo konkuretnu privredu. A kao i većina socijalista i drug Baja ima socijalističku glavu a kapitalističko dupe. Tako je sa Cicmilom i izgradio kompleks na Fruškoj Gori, a krediti propaloj Agrobanci oprošteni. I sve reforme Srbijagasa će se svesti da on i njegova bratija profitira. Drpokratija napreduje svakim danom u svakom pogledu.

  4. Daj završite već jednom sa Bajatovićem i svitom ,parazitima Srbije to nigde nema,kaj je bio u minusu daj Srbijo,sad kad je u plusu deli bez kontrole….menjaj ga…

    1. Pa ko ce koga da hapsi kada su svi umesani u lopovluk.
      Cela svita politike od 90…
      I crni i zuti i plavi i crveni

  5. Mnogima je isplata trinajeste plate (bonus) svim zaposlenima u “Srbijagasu” po 100.000 dinara, Bajatović sa dvanajest plata po 2,4 miliona dinara, kako navodi Z. Mihajlović, on se kažnjava platom od 100.000 dinara. Drugu grešku je napravio što nije na spisku za trinajestu platu uvrstio i ministarku. Zašto da je uvrsti kada ona hoće da ga zameni s drugom osobom. U vezi sa ovim biće još igranki, pobediće jači. Za sada to je multimilioner Bajatović, koji ima podršku rusa i Dačića, a Zoka samo amera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.