Ministarstvo građevine: Uz gradske vlasti Beograda protiv nelegalne gradnje

Ostavite komentar


  1. Početkom ovog veka, mi na Konjarniku osetili smo šta znači nelegalna gradnja, i prošli proceduru izdavanja zabrana gradnje od opštine do minstarstva. Otvoreno treba reći da su svi uvezani u šemu i da su baveći se ovim poslom usavršili odlične mehanizme kojima u stvari (nelegalnom) investitoru omogućavaju da završi posao. Da, jeste, iz našeg iskustva to je organizovan posao kroz koji pojedinici, opština i ministarstvo ostvaruju koristi. To se može nazvati i drugim imenom, ako razumete…

  2. Svaka vlast, pa i ova, potpuno je nespremna da se suoči sa problemom nelegalne gradnje. Zakon o planiranju i izgradnji od 2003. godine do danas menjao se oko dvadeset puta. Izgleda uvek sa potrebama pojedinaca a ne opštim dobrom.

  3. Predite vec jednom sa reci na dela. Od podrske nema vajde a kao nesto radite! I uostalom, nije bitan samo Beograd nego cela Srbija ukljucujuci i nesrecni Kopaonik koji je najbolji primer licemerja ove vlasti!

  4. Da li to znači da će se konačno srušiti sve nelegalno podignute vikendice na levoj obali Save između bloka 45 i ostružničkog mosta. A prva među njima vikendica Tomoslava Nikolića i njegovih sinova

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.