Ministarstvo odustaje od rušenja brda u Grdeličkoj klisuri

Ostavite komentar


  1. Ministarko,liči ti da budeš Mrka.A još ovo sa prenosom sedišta da nadgledaš radove,pravi ti je biser.Dobro je da si konačno uključila i američki Behtel,tu zato i jesi.

  2. Ako su naše plate i penzije veće no ikad, privreda ima vodeći rast u Evropi, maltene nema nezapošljenih, a sve je obrnuto u stvarnosti, sa prosečnom platom od 404 evra na nivou smo Saharske Afrike, mladi napustiše zemlju i nema na biroima rada ko da se prijavi. Ako su uspesi države nikad bolji, zaslužuju ministri da imaju okrečene i stilizovane kabinete sa novim persijskim ćilimima i stilizovane po ugledu samih ministara. Tamo ulazi svetska elita i ona ne mora da vidi našu bedu i jadi. Za to vreme preuređenja ministarstva treba ljude iseliti, a najpogodnije je da postave trake za presecanje i pustanja autoputa, ne Brozovog, nego njihovog, u neprekidni saobraćaj. Neka služi kako je služio autoput “Bratstvo i jedinstvo”, ako ih ima, dovoljno je?

  3. Ova Zorana je skroz na skroz otkazala poslusnost Vucicu. On je rekao da ce se rusiti brdo, a ona sada kaze da to nece ciniti?! Sta se to desava u SNS-u?!

  4. Da bi se ova afera zataskala, ministarstvo je oduzelo strukovnom udruzenju (Inz. Komora) pravo da istrazi i ukoliko je neophodno, sankcionise odgovorne projektante. To, uz ocigledno odronjeno brdo, ukazuje da je u pitanju tipicna nebriga rezima, koji se za infrastrukturu interesuje samo kroz prizmu ‘kolko-sam-ja-tu-dobar’

  5. Kako sad neće na se ruši brdo, pa zar nas predsednik pre neki dan nije ubeđivao da je rušenje već počelo?

    1. Može li neko da istraži koliko košta ova Zoranina višednevna jesenja ekskurzija, sa svom bulumentom, koju je povela sa sobom?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.