Ministarstvo poljoprivrede poziva farmere na dijalog umesto protesta

Ostavite komentar


  1. Uvek vam obecamo sve sto trazite i nikada to obecanje ne isunimo,to nije ili to je politika.

  2. Hahahah kakvi licemeri ovi nazadnjaci,samo na recima su fini,kao tu smo za vas,a na delima 0,cim se zatvore vrata ko šljivi paore,hehe, samo protest dokle god ne budu ispunjeni svi zahtevi…podrska za seljaka…

  3. Seljaci samo kukaju a žive od poljoprivrede i rade po firmama uzimaju lažna bolovanja da bih radili poljoprivredu i opet im je malo. A subvencije dobijaju od nas poreskih obveznika. Koji porez oni plaćaju.

  4. Sve si uprava da seljaci samo kukaju zato svi odoše za beograd za 2 godine ovim tempom neće biti seljaka a hranu će imati na dugme

  5. Ako stvarno poljoprivrednici isteraju sada do kraja verovacu im inace samo sluze za izbore jer zive dobro

  6. Isplatite zaostaladugovanja kovid bikove iz 2019 i za ovu godinu jos nije isplaceno.sta da se dogovarate

  7. Ako se hraniteljima Srbije ne pomogne na vreme svi branitelji vlasti će se,,snaći, sirotinja će i dalje gladovati u starim cipelama.

  8. Mi paori plaćamo najveći porez na sve ako neko nije upoznat neka dođe do mene daću mu i zemlju i mašine a on nek uloži gleda u nebo i vrati ispravnu mehanizaciju pa videće šta je porez a zarada ŠIPAK….

  9. Država je „velikim „dala sve subvencije,a malima oduzima i zemlju e tu je kraj priče!!!

  10. Ako iko moze da s.be ovu lazljivu vlast to su seljaci. Jos ih toprce da su kao politicki manipilisani, a to sto njima godinama manipulise pogana vlast, to nije politika! Stisnite bagru!

  11. Ako nisu zadovoljni neka idu u Beograd pred vladu a ne da otežavaju život drugim građanima.

  12. Vrhunac licemerja vlasti i svesne prevare: kroz akcize za gorivo seljaci sami sebe subvencionisu! Pogledajte budzetske stavke i izracunajte!

  13. Nija lako seljacima sa malim posedima a za velike rade siromasi kao robovi izvolite pa proverite ,zađite po selima pa pitajte .A čemu služe mesne zajednice dobro znaju koliko ima fiktivnih poljoprivrednih gazdinstava samo zbog subvencija (podele zemlju,registruju farme,mladi poljoprivrednici itd.) Ko je u velikim traktorima na protestima po ceo dan samo su bile njihove sluge a vlasnici za slikanje ,ljudi nisu mogli stići na svija radna mesta za platu koju oni traže po jednom hektaru.Zašto je pravi rat kod zakupa državne zemlje ako nema profita ,ima uscilacija i loših godina ali zal nije bilo i nekih zaliha!

  14. Šta pregovarati? Sve je izdogovarano i potpisano u maju! Ništa ispunili od potpisanog nisu.

  15. GOSPODA IZ VODE VOJVODINE N.SADA NEZNAJ NIŠTA U VEZI SA NAKNADOM ZA NAVODNJAVANJE PA I DALJE NAPLACUJU DOSPELE RATE A OBECANJE MINISTARKE ? !

  16. Dogovor je jedno realizacija drugo Sve cete se dogovoriti Dobicete neku crkavicu odmah A posle budite srecni da i to ne morate da vratite Jer pred izbore ste se setili

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.