Ministarstvo turizma: Podeljeno svih 100.000 vaučera za odmor

Ostavite komentar


  1. Treba kontrolisati korišćenje vaučera. Ne mogu se đačke ekskurzije plaćati vaučerima ili celi računi sa nekoliko vaučera. Sprečite mućke pa će biti za sve koji hoće pošteno da ih koriste

    1. Upravo tako! Nemoguće da je planulo svih stohiljada vaučera redovnim regularnim putem za mesec i kusur dana… Tu nešto nije normalno, kažu da se preprodaju a kako ako ne može da ga koristi lice čije imenuje na njemu ??? Tek nešto dobrano „miriše“… Tako poštenja čine izvise…

  2. Kako vas nije sramota u vezi podele vaucera.Da li ste svesni da je hiljade vaucera podignuto kao sredstvo kasnije manipulacije.Ako se striktno pridrzavate pravila onda ce hiljade vaucera propasti i nece ih koristiti ono sto bi ih stvarno koristili.Ako se vauceri budu realizovali bez obzira na ime donosioca i bez obzira na objekat koji pise u vauceru,to je cista malverzacija.Verovatno ce se velike pare sliti u pogresne ruke.Tako je bilo i proslih godina kada se vaoceri primali bez obzira na donosioca.Jos jedna od mahinacija koje ne moze uspesno da kontrolise onaj ko je izdao vaocere.

  3. Zasto ne pustite novu seriju vaucera da i mi osetimo blagodet odmora na racun drzave?

  4. Tolike godine sam upenziji,prvi put kada su došli na vrata da me vrbuju neki lokalni ,,nadimci,,ili ti ljudi sa ,,dugom istorijom bolesti,,zvanom dosije dobili su šut kartu ,od tada me nema nigde,ne zovu me za siguran glas,ne vode me da se bije za sendvič .Nisam u kombinacijama za vaučer od kada sam video da čovek sa dve kuće u Beogradu ide dva puta na Zlatibor,kod partijskog kolege koji izdaje sobe.Sav taj mehanizam je glasačka mućka.

  5. Podneli smo zahteve za vaučere moja majka,suprug i ja 2og februara i sa svim dokumentima predali u pošti ali do sada nismo dobili nikakvo obaveštenje a svi koji su podneli i posle nas su dobili vaučere. Svi ispunjavamo uslove navedene za dobijanje vaučera pa mogu jedino da pomislim da radnica pošte nije uradila nešto kako treba jer niko od nas ništa nije dobio pa gde bi mogla da se raspitam?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.