Miroslav Tomašević jedini kandidat za direktora EPS-a

Predstavnik sindikata u Elektroprivredi Srbije za Danas

Ostavite komentar


  1. Svi Tomasevicevi kvaliteti su za pohvalu, ali pravo pitanje je da li on ume dispeče prase na raznju? Mogao bi da radi ovaj test na konkursu za radno mesto…

  2. Meni ovo deluje samo kao lepa želja sindikalca. Nova godina je došla a Grčić i dalje ne uzmiče iz fotelje.

  3. Koga interesuje unutrašnja stvar Eps-a koga će za direktora,interesuje nas ko će krivično i materijalno da odgovara

  4. Nista ovo nije tacno. Nije Grcic doneo probleme EPS nego upravo Zorana i njen Al kapone Obradovic u prvom mandatu. I ne znam sta je ovom Vucicu da je opet postavlja. Ona je tu da unisti EPS do kraja. Njene reforme su dovele do ovoga sad. Nisu jednog elektricara zaposlili niti inzenjera, mozda par, zato stotine partijskih kadrova koji nisu iz struke. Ali ni to nije problem, problem je zapadna agenda koja se sprovodi sa ciljem privatizacije epsa i otimacine energetskog sektora od strane zapada. To ako bude Srbija ubrzo gubi i KiM i Rasku i Vojvodinu. Ucenama nece biti kraja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.