Miroslava Milenović: Da vidim prvo ko će trčati ispred SNS

* Unazad deset godina sve vlade ignorišu Savet za bvorbu protiv korupcije * Ako ne pripadaš političkoj vrhuški, ne postojiš, ti si tri barake u Savamali
Finansijska forenzičarka i članica u ostavci Saveta za borbu protiv korupcije za Danas

Ostavite komentar


  1. Nadam se da se neće kandidovati. Gospođu Milenović sam mnogo puta slušao. Vrlo je negativna i nisam siguran da je uvek u pravu. Pitanje je da li se gospođa Milenović rukovodi javnim interesom ili ličnim omrazama i privatnim interesima. Na primer, jako loš utisak je ostavila haranga koju je vodila protiv SIEPA, da bi, nakon što su ljudi koje je napadala svakodnevno po medijima dali ostavke, na poziciju direktora ugurala svoga zeta.

  2. Pa funkije mogu dosta toga da donesu ali i odnesu.Zaboravila je na poslovnu etiku i tu vec ima ogroman minus kod svih.

  3. Gospodja Milenovic bila nezavisna ili u aoaliciji nema ama bas nikakve sanse na predstojecim predsednickim izborima, dozivece debakl.

  4. G.MILENOVIC ,Mislim da je vasa kontroja bila isuvise povrsna nijrdnim potezom niste pogledali prodaje DOSa u koima behu pivara BIP, pa Rakovica,paLIVADE na Zvezdari pa VINOGRADI VRSAC i tako jos 56firmi,mislite da to treba da rade politicari ne ,vi ste uzeli pare sa vasom koleginicom i ostavka mislim treba prvo poloziti racune pa ostavka.

  5. gospodja se lazno predstavlja, ona je inzenjer rudarstva a ne forenzicar, ona je clan udruzenja osiguravaca sa g Andrejom Vucicem, ona je BIVSI clan Saveta a takodje i bivsi deo Vlade g Aleksandra Vucica a predmeti Saveta na koje se ona poziva i mase njima su radjeni pre nego sto je ona postala njen clan. To je zaostavstina velike Verice Barac a ne njena, njoj to sve sluzi za licnu reklamu jer pre Saveta za nju niko mikada nije cuo

  6. Мирослава Миленовић је својим ангажовањем у Савету за борбу против корупције остварила запажене резултате и показала како се заступају интереси грађана и државе Њена стручност али пре свега изражена добра воља да се наше друштво мења и успостављају демократске институције квалификују је за обављање најодговорнијих послова у држави. Нама недостају компетентни представници са пуним личним интегритетом.

  7. Kaže g.Milenović da neće biti kandidat nezavisan, pa nikada niije ni bila nezavisna, ima gazde, plačenici ne mogu umišljati da su nezavisni.

  8. A na drugoj strani ekspresno odgovara sirotinja za npr. za 10-20 kila otpadnog gvožđa da bi kupili leba.O čemu mi ovde pričamo. Inače puna podrška dotićnoj gospođi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.