Mladi će se za 100 evra prijavljivati putem portala Uprave za trezor

Ostavite komentar


  1. A šta je sa mladim ljudima koji imju 30, 31, ili 32 godine, završili studije na državnim fakultetima i stekli zvanja profesora, istoričara, pedagoga, psihologa i sličnih profesija? Oni bez debelih veza ili stranačkog (SNS) angažmana, gotovo da su osuđeni da budu na birou, ili da idu na bauštel. Nisu svi IT stručnjaci.

  2. Samo neka kažu do kog datuma rođenja mogu da se prijave deca, rečeno je svi punoletni građani, da ne bude kao za 20 evra. Predsednik i Siniša Mali su za dodatnih 20 evra rekli svi punoletni građani, pa su se deca prijavila, a nisu dobili novac, zato što je naknadna odluka bila da dobijaju svi rođeni do 14.oktobra.
    Treba da se izjasne da ne bi mnogi otvarali račun u banci za džabe.

  3. Ako das nekom ribu , nahranio si ga ali samo na nekoliko sati , ali ako ga naucis da peca , onda si mu mnogo pomogao !!

  4. A mi koji punimo 30 januara-nikome nista…. Sramota. Jadan i bedan je taj koji je tu odluku doneo. 29 ili 30 linina je tanka…. Ali kakve veze ima. Tesko onom stadu kome je pastir ovca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.