-Kompanija Moji brendovi, u okviru koje posluju Imlek, Bambi i Knjaz Miloš, potpisala je sa Fijat Krajcler automobili Srbija ugovor o kupovini 350 vozila marke Fijat.

Ugovor o kupovini uključuje više različitih putničkih modela vozila marke Fijat – „fijat 500L“ sa pogonom na tečni (LPG) i pogonom na prirodni gas (CNG), „fijat Tipo“, kao i laka dostavna vozila „fijat punto van“, „fiorino cargo“ i „doblo cargo“.

Sva vozila namenjena su za potrebe logistike kompanija koje posluju u okviru Mojih brendova, a prvi kontigent koji će se sastojati od modela „fijat 500L“ biće isporučen u narednih mesec dana, dok će ostatak vozila u Moje brendove stići u roku od 70 dana.

– Redovno ulaganje u logistiku je od izuzetnog značaja za celokupno poslovanje kompanija koje su u sastavu holdinga Moji brendovi. Potpisani ugovor za nas predstavlja početak uspešne i dugoročne saradnje između kompanija Moji brendovi i FCA Srbija. Nadamo se da ćemo na ovaj način uspeti da podstaknemo i druge kompanije da kupuju domaće, ekološke proizvode koji su u isto vreme i kvalitetni i pouzdani. Takođe, želimo da pomognemo domaću privredu i vodimo računa o okruženju kroz smanjenje zagađenja – izjavio je Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije Moji brendovi.

U tom holdingu veruju da će saradnja između dve kompanije doprineti i dodatnoj promociji proizvoda koji su izrađeni u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari