Momirović najavio kazne za odgovorne za kvar voza i višesatno čekanja na liniji Beograd – Bar

Ostavite komentar


  1. Raspad sistema, vozovi sa po jednim ili dva vagona koji izgledaju kao iz mracnih filmova i idu prugom 30-50km/h , bedne plate, surova su realnost Zeleznica Srbije. Misle sa 80km nove pruge i par novih kratkolinijskih kompozicija da su resili problem zeleznica?! A sta je sa ostatkom drzave?! I onda ovaj nesposobnjakovic i karikatura bednim radnicima koji krpe sta mogu i snalaze se kako znaju za mizerne plate jos preti sankcijama!

  2. Toma Mona, po dobro uhodanom receptu radikala, obmanjuje građane Srbije. Ovakvih šarlatana, imamo po gotovo svim ministarstvima, nažalost. Iz naših komentara, shvata da voz mora imati bekap, pa obećava po dve lokomotive. Cirkus.

  3. Kako Vas nije sramota ministre da ovako nešto izjavljujete. Da vrate ljudima po 50% od vrednosti karte! Za ovakvo maltretiranje! Da li ministar zna koliko je male dece bilo u vozu?! Ja savetujem svim ljudima koji su bili u vozu da traže da im se plati odšteta za pretrpljeno maltretiranja i za jedan dan izgubljenog letovanja (prvi dan je svima propao).

  4. Danas na zeleznickoj stanici Pancevo havarija, zaustavljen saobracaj, curi amonijak. Niko nije objavio koliko je iscurelo, koliko su ljudi u okolini ugrozeni. Ceo dan blokirana pruga, a mediji ni da zucnu. A amonijak je veoma otrovan. Bitno je da pricate o ugljen-dioksidu.

  5. Zeleznica jeste u haosu ali da neko normalan izjavi da ce preduzeti ostre mere protiv odgovornih za kvar nekog tehniskog sredstva to jos nisam cuo. Pravilnim odrzavanjem rizici se svode na minimum ali voleo bih tog da vidim ko ce garantovati ispravnost neke tehnicke naprave! Pa i spejs šatl je pao nekoliko sekundi posle poletanja!
    Ali za višesatno čekanje treba neko da popije dobru kaznu. Valjda imaju neke predvidjene procedure za takve situacije!?!?

  6. Odma posmenjivati gen,direktora infrastrukture i direktore sektora. Cistka. 100 %

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.