Na niškom aerodromu u prvoj polovini godine gotovo 80 odsto manje putnika nego prošle godine

Ostavite komentar


  1. Niski aerodrom je nuzan ali teski promasaj,a najtezi i bez ikakve ekonomske opravdanosti je aerdromom Morava Kraljevo.To ni najpametnijem nije jasno.Sta vrede mesecne pljacke poreskih obvaznika, dizanje akciza svakih 6 meseci dizanje cene goriva i nameta od bankarskih privzija da bi se i tu uzeo PDV drzava rasipa ili bolje reci Predsednik rasipa kako hoce .To nigde nema da je i kljuc od kase kod Predsednika-Cara.,,Sta je to dva milona eur da se da budemo domacini za Kosarkase za kavifikacije za Olimpijadu.Kosarkasicama 20.000 eur po osobi nema vise 10.000 eur Nacionalne penzije se dele kod sladoled.A preko milion penzionera u ekonomskoj smrti.Sta briga poreskog obeveznika za sportistu koji kada ga mi odranimo profesionlano ode uzme novac i sta Poreski obveznik ima od toga togaCar sve zna.Deset lidsta je malo da se napise o rasipanju novca koje radi Vucic,a posle tolikih preza i akciza i smanjenja plata i penzija udvostrucio Javni dug Srbije od dana dolaska do danas

  2. Tako a Drzava zida i oprema arerodrome u Krusevcu,Trebinju(selo) a drugi grad po velicini Novi Sad oko kojeg gravitira milion ljudi nema aerodrom,sramota.eno i Egzit festival,eno pola miliona Novosadjana zeli leteti brzo na more,privreda itd,sajam u Novom Sadu…Sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.