Načelnik policije i ljubavnica

Ostavite komentar


  1. Ne delujemo, nego jesmo. Niko nema komentar na životna pitanja i probleme koje ste opisali. A saga o pevaljki i generalu izaziva lavine komentara.

  2. Nešto niste u pravu. Ispod radara je promaklo mnogo toga. Npr. Otkud policijskom službeniku više skupocenih automobila; vikendica na Avali sa zatvorenim bazenom ( verovatno i besan stan )….itd. itd. Pri tom školovao četvoro dece koje je verovatno morao ponekad da nahrani, obuče, kupi pribor za školu. Bahat, nemoralan, čovek bez karaktera! To je prošlo ispod radara, pogotovo što takvih imamo na tone!

    1. Promaklo je i to svima što je načelnik policije parkirao oba vozila na mestu predviđenom za invalide.

      1. Svaki put kada se zagrebe tamo gde ne treba tu nastupaju prorezimski mediji u korelaciji sa tupavim „javnim licnostima“ da stvar bude bombasticna…svaka „bum“ vest je paravan da se ne gleda u pravu stranu i traze odgovori i objasnjenja…nas narod ne cita knjige nego gleda tv-sindrom treceg sveta,dozvolili smo da strucnost „odlazi“ a ostaju nam iskompleksirani debilcici spremni da izdaju svoje najrodjenije za malo „cara“ i provoda

  3. Mene zanima kolike plate imaju u policiji…Da taj čovek finansira ženu i četvoro dece, ljubavnicu, sijaset automobila, da ljubavnici plaća pesme, komplet album, promocije, reklame, verovatno i sve ostale njene troškove….Pa se tako pitam za šta ja radim sa svojom firmom…I da li je bolje da sve lepo zatvorim i odem u policiju….Ja mu dajem platu, ne znam gde ću pre sa parama, lišavam se svega, a on baja samo cepa…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.