Nadzorni odbor EPS-a usvojio odluku da pređe iz javnog preduzeća u akcionarsko društvo

Ostavite komentar


  1. Većinski vlasnik su građani Srbije 90%.Generacije pre nas su izdvajale novac i gradile hidro i termo elektrane pa javni preduzeće treba preći u vlasništvo građana.

  2. EPS je već u vlasništvu Republike Srbije, koju čine njeni građani. Prelazak u AD ne znači automatsku prodaju, pise lepo da će biti AD zatvorenog tipa.

  3. A šta mislite vi iz Nadzornog odbora da nadležni organi prvo uhapse Miću Grčića pa da na nadležnom sudu vidimo šta je radio, koliku je štetu naneo EPS-u i ko mu je pomogao u tome!? Posle ćemo lakše o formi preduzeća! Bitna je suština!

  4. Umesto sto ce buljuk partijskih satrapa zaposlenih u EPS-u,sada dobiti i akcije ove Kompanije,trebalo ih je otpustiti jos odavno,jer ste jednostavno prebukirani!Pa vama ovolike plate i u ovom broju ni Majkrosoft ne bi bio ubstanju da obezbedi..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.