Kreće novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“: Ove godine se računi ne šalju u koverti poštom

Ostavite komentar


  1. koga bre…ne može da skenira nijedan račun il lidla, ikee, a unet ručno „nije stigao u poresku računi su iz novembra i decembra

  2. Kakav bre funclix prevaranti !Sta je ovo?To nije aplikacija za nagradnu igru!Kako ste me majstorski navukli da mi uzmete pare za neke glupe igrice ,sram vas bilo!

  3. Sada cemo videti kako se steluje izvlacenje i ko ce uopste dobijati nagrade. Sve je namestaljka.

  4. Svaka čast za e-fiskalizaciju i za promene pravila nagradne igre! Sada je mnogo lakše i brže poslati račune, a još jedna prednost jeste i to što u svakom trenutku imamo pristup i uvid u poslate račune. Lepo je što idemo u korak sa vremenom. Sve pohvale!

  5. A Kosovska Mitrovica ne pripada Srbiji zato ne prihvatate podatke.. Bruka stvarno mi smo po vama gradjani drugog reda .

  6. Sramota da država pusti ovako lošu aplikaciju. Od desetak računa samo sam dva QR koda uspeo da očitam. Ručno unošenje je sporo, i vrlo često se ne vide brojevi i slova. Ovo je zaista maltretiranje potrošača. Mislim da će mnogi odustati od slanja…

  7. Šta predstavlja deo iznad primljenih računa,gde se traži unos kodova,vreme od-do,nije mi jasno,nije objašnjeno u upustvu?

  8. QR kod ne moze da se skenura. A cesto prilikom manuelnog upisa racun nije prihvacen jer nije stigao do poreske uprave. Pa zar sistemi nisu uvezani?!?

  9. Sve funkcioniše, ali od 10 računa 8 moram ručno da unosim i isto pitanje- Šta predstavlja deo iznad primljenih računa gde se traži unos kodova sa vremenom od-do?

  10. Sve pohvale,brzo,lako,jedino što QR kod ne može da očita.Nije nikakav problem uneti ručno.Pa ljudi teško vam je uneti ručno a ko zna možda volite koverte.Ovo je super,samo malo možda strpljenja za QR kod da se sistem

  11. Šta da radim sa računima koje ne mogu skenirati, a ni broj ne prihvata? Koja je to prevara?
    Pozdrav, Duško…

  12. Ovo je zaista za svaku pohvalu. Skeniranje ide malo teže. Samo se iskreno nadam da će i biti fer izvlačenje.

  13. Samo da bar izvlačenje nagrada bude ručno. Ako i ono bude automatsko iz nekog bubnja, ili ne daj bože kompjutersko putem nekog poštenog softvera, onda da znamo da se ne mučimo više sa ovim slanjem.

  14. Aplikacija radi a ocitavanje koda ne zavisi od aplikacije nego do kamere tel.tako da opet je bolje lakse i brze kucati podatke rucno ….nego ici cekati red u posti da bih poslali kovert…tako da sve je lakse nego stoja ti u redu vise od pola sata

  15. Zašto ne stize SMS COD da bi se završila registracija za učešće u nàgradnoj igri???

  16. Računi uzeti u Aromi u naselju Stepa Stepanović ne mogu da prođu da bi se učestvovalo u nagradnoj igri.Zašto

  17. Nove fiskalne kase su se upravo uvodile zbog pijačara kojima je po drugi put prolongirano vreme za uvodjenje fiskalne kase. Šverc-komerc cveta ! Kada ce se stati na put sivoj ekonomiji?!

  18. Mislim da su računi, koji ne mogu da se registruju, na kraju dana, stornirani. Ja imam 3 računa iz apoteke u iznosima preko 73.000.- din., i ako je porez 20%, ta apoteka je oštetila državu za 43.800.- din., što je jedna dobra penzija. Patite, to je samo od moja 3 računa, a kupovina je ostvarena u roku od mesec dana, pa vi vidite kako se krade država. Nisu pijačari koji prodaju voće i povrće problem, već ovi veliki sistemi poput lanaca apoteka, velikih marketa, sportske opreme i dr.

  19. Računi iz Dis-a ne prolaze. Ni jedan, danima. Nešto tu ne štima…

  20. Neće da se skenira nijedan racun a takodje i unet ručno ne prihvata.
    Već 3 dana pokušavam sa raznim računima ali ništa.

  21. Pitanje za poresku:
    Zašto ni jedan fiskalni račun iz kineskih radnji ne može da se registruje u aplikaciji Uzmi račun i pobedi?

  22. Posto ce se tako dobiti ime, prezime i br telefona od ucesnika koliko je onda (ne)korisno staviti i br partiske knjizice.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.