Najam vozila po enormnim cenama – novi šablon vlasti za izvlačenje para

Posle Ministarstva rada i GSP planirao da flotu obnovi na lizing - tako da za par godina rentiranja plati mnogo više nego da je autobuse kupio

Ostavite komentar


    1. Pa kad je direktor finansija u GSP dosao iz DB i to zavrsivsi Fakultet za rukovodece kadrove u Lipljanu! Vrhunski strucnjak!

  1. Svi tenderi u Srbiji su namesteni. A u drzavnoj upravi se zaposlavaju nesposobni da bi se svi poslovi dodeljivali drugim firmama.

  2. Pustite bre ljude da kradu. Nece valjda od plata da zive? Vidi te li koja je skupoca?

  3. E, sad je jasno kako se plaćaju skupe turističke destinacije gradskih funkcionira na čelu s „Palmašem“.

  4. Sta baba zna koliko kosta bus a koliko odrzavanje u narednih 5 godina.
    I naravno nece to sve raditi da bi ste im vi bili beskrajno zahvalni.

  5. Simpatično je da su ovi novi toliko nemastoviti i priprosti, da ne znaju kako i da kradu a da se to ne vidi, ili da se manje vidi. Fore sa rentanjem, umesto kupovinom su stare preko 20 godina.

  6. Pa zamenik gradonacelnika je imao slicnu semu jos u vreme DS-a, samo su tada prevozna sredstva bila parkirana, a stetu je snosio KK CZ.

  7. S obzirom da kada su u „vlasnistvu“ jako lose ih odrzavaju, u lizingu moraju da organizuju i servisnu mrezu, uloze u rezervne delove koji ce uvek biti dostupni, vlasnik mora da investira u dosta stvari unapred, a pri tom mora i da zaradi. ovde je pitanje kako i kome ide lavovski deo provizije a ne sto je dupla cena. Niko se ne buni sto je AS uzeo u zakup pod najgorim uslovima izraubovan Indijski krs od aviona, koji apsolutno nikada nece moci da se isplati, a do sada su mogli da kupe 2 za iznos zakupa

  8. Kada kupite novo vozilo imate garanciju bar 3 godine. Znaci troskovi odrzavanja nisu veci od lizinga

  9. Hahahha, zao mi ovih politicara ovde kod nas. za svaki 1% moraju da se bore kao lavovi da ukradu, a ovi vasi 150% na brzinu u dzep. I nikom nista.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.