Naoružavanjem UAE Beograd krši međunarodne sporazume (ENGLISH)

Srbija bi odmah trebalo da prestane s prodajom oružja i vojne opreme Ujedinjenim Arapskom Emiratima, smatra stručna javnost

Ostavite komentar


  1. Smesta da prekine prodaju, tamo će Ameri i NA TO dici arapsko prolece, diktatorska zemlja – problem.

  2. Koliko je meni poznato Srbije je u top 10 zemalja po transparentnosti izvoza oružja. Tako da ovaj tekst vidim kao propagandni pamflet koji ima cilj da naškodi Srbiji a ne da pomogne neznam kome u Jemenu ili Libiji. Uostalom krizu u Libiji i drugim zemljama izazvale su zemlje koje su na listi transparentnosti poslovanja daleko ispod Srbije a kojima smeta sve u Srbiji balvan u svome oku ne vide.

  3. Kolicina izvezenog oruzja Srbije je smesna u odnosu na velike igrace. Srbija kao dezurni krivac, je najlaksa meta za razne kritike,opomene i ucene. Vec je smesno, da smo toliko mali, a prisutni u svim svetskim kritikama po bilo kom pitanju.

  4. Srbija da prestane da prodaje naoružanje , a šta treba da urade one zemlje koje besplatno naoružavaju prvo UČK , a danas lažnu državu Kosovo . Nemačka , SAD , Velika Britanija , Hrvatska i da ne na brajamo dalje . SAMO PITAM NE ZNAM KOGA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.