NDBG: Građani plaćaju grejanje 22 odsto više nego što je njegova realna cena

Ostavite komentar


  1. Realno je da cena grejanja bude manja cim kroz Srbiju prodje „Turski Tok“ ali i stabilno snabdevanje gasom svih potrosaca.

  2. Centralno grejanje, ili kako, novokomponovani strucnjaci vele : sistem daljinskog grejanja ( ? ) je najeftinij vid grejanja,po zamisli i naj ekonomicniji…U Srbiji je i to , okrenuto naglavce..?? .Najcistiji nacin grejanja u strokavoj Srbiji,koja ce i spaljivanje smeca debelo platiti…preko tudjih ledja…zahvaljujuci strucnim merama ,strucne,skolovane,i pokvarene kaste…!!

  3. A koliko su samo građani oštećeni zbog obračuna domaće sirove nafte kao da je uvozna, s naftnih polja Vojvodine. Profit dele pojedinci i interesne grupe a sve plaćaju građani Srbije na Benzinskim pumpama kada sipaju gorivo i preko računa za grejanje ( mazut, gas i ložulje). Kada će rusi početi da plaćaju odgovarajuću rudnu rentu, a naši lopovi se kriju iza rusa. U pitanju su milioni evra na godišnjem nivou. Lopovska država.

    1. Nema dokaza jer ne postoje. Grejanje stana jeftinije je od cene ogreva koji je potreban za grejanje kuce iste povrsine.

    1. Tako je. Narod je taj koji placa i koristi sistem grejanja i shvata da su ovakve price potpuno nerealne.

  4. Realno je da cena grejanja bude manja cim kroz Srbiju prodje „Turski Tok“ ali i stabilno snabdevanje gasom svih potrosaca..

  5. To je mišljenje opozicione političke partije, treba pitati JKP da oni iznesu tačme podatke

  6. Najbolje da se ne naplaćuje ni održavanje, niti bilo šta… Pa da sve ode u propast jel da?

    1. Strasno kakvi komentari. 125 din po kvadratu i zimi i leti a grejanje nikakvo. Cas ga ima cas ga nema. Non stop nesto crkava pa nema. Na minus oni gase. Smenilih ih da bog da vise

  7. Jedini njihov cilj je skupljanje politickih poena na onima koji nisu dovoljno upuceni da neke stvari razumeju.

  8. I ptice na grani znaju da se značajan deo prihoda javnih komunalnih preduzeća preliva u kase alavih vladajućíh stranaka. Zato je i stvoren INFOSTAN. Pljački naroda nikad kraja!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.