Nebojša Šaranović, vlasnik Jafe, kupuje hrvatski Kraš

Bura u susedstvu zbog berzanske ofanzive srpskog investitora

Ostavite komentar


  1. Nesto mi nije jasno! Poznato je da Hrvatske trke intenzivni posluju U Srbiji Naravno u okviru srbskoga zakona ! Sta. Je tu Sada upitno ako Srbski poslovni ljudi orosire svojih delatnosti i u Hrvatskoj Pa i Oni ce morati tamo po Hrvatskim zakonima poslovati Ovakve medjusobne investicije povezuju oba naroda stvarajuci _odrzavajuci radnih mesta

Ostavite komentar


Ekonomija

Premijer Vučević i "skok u budućnost": Radovi na izgradnji pruge Novi Sad - Subotica treba da budu završeni do 30. jula 10

Premijer Vučević i „skok u budućnost“: Radovi na izgradnji pruge Novi Sad – Subotica treba da budu završeni do 30. jula

Svi radovi na izgradnji pruge Novi Sad - Subotica treba da budu završeni do 30. jula kada počinje testiranje pruge, rečeno je danas nakon što su predsednik Vlade Miloš Vučević, ministar građevinarstva Goran Vesić i ambasador Kine u Srbiji Li Ming posetili gradilište podvožnjaka u Subotici, na trasi brze pruge Beograd - Budimpešta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.