Nedimović: Kineska vakcina će se u Srbiji prvo pakovati, kasnije i proizvoditi

Ostavite komentar


  1. Sve lažu! I vučić i ovaj jadni nedimović.
    Nikada u Srbiji, bar ne u bliskoj budućnosti, neće biti „proizvođena“ bilo koja i bilo čija vakcina. Živi bili pa videli.
    Možda će biti, kao najveće dostignuće savremene „srpske farmaceutske industrije“, biti pravljene flašice za vakcinu, a onda će ih, zavisno od političkih dogovora i komercijalnih ugovora, srpska „farmaceutska industrija“ puniti sadržajem koji biti dopremljen iz Kine ili Rusije, pakovati ih u kartonske ili druge kutije i distriburati, razvoziti. A tio nije i ne može biti proizvodnja.
    Setite se, zaboravni, leka protiv malarije „Hlorokina“ čiji je početak proizvodnje u „Galenici“ vučić pompezno najavljivao u aprilu 2020. godine, kao „proizvodnju leka protiv korone“, da bi posle samo par meseci obustavljena proizvodnja iz razumljivih razloga – ovaj lek nije „protiv korone“, a onima koji nisu oboleli od malarije, a uzimaju ga dokazano izaziva nedželjene posledice.
    Sad vučić, nedimović i ostatak njihove družine zamajavaju narod u Srbiji najavama proizvodnje čak dve vakcine i izgradnjom kojekakvih „fabrika za proizvodnju“, a što su, zapravo, pogoni za pakovanje.
    Još jedna laž, još jedna obmana, prevara građana, zamajavanje kako bi skrenuli pažnju sa ogromnih kriminalnih afera u koje su lično i direktno umešani kao organizatori i vučić i brojni članovi njegove partije, i državni organi pod njegovom upravom.
    Na zaboravljati ništa, sve pamtiti, beležiti prikupljati dokumentaciju, jer će svi oni morati debelo da odgovaraju za sve što su učinili Srbiji i jadnu (nažalost i glupom) narodu koji živi u Srbiji.

    1. Tako je koleginice,sve pisati i pamtiti ovim lažovima,pa jednog dana vatati!

  2. Ma nije Kovid vakcina herbicid pa da se o njoj izjasnjava ministar poljoprivrede.U ovoj vladi se ne zna ko sta radi, ako uopste iko ista radi

  3. U zemlji čuda kakva je Srbija moguće je da jedan poljoprivredni proizvođač utiče na usko stručnu medicinsku odluku od životnog značaja. Zbilja se kod nas više ničemu ne treba čuditi sa ovakvom bratijom na vlasti.

  4. Gradice fabriku? Koja ce biti u njihovom vlasnistvu samo u Srbiji. Sta je sa Torlakom? Cijii je on sada? Nije nas ocigledno, zato su i Rusi odustali od pravljenja vakcine u Srbiji. Ima li ista srpsko u Srbiji?

    1. Torlak je prodat pre četiri hodine,Galenika koja jedina imala isto.laboratorije prodata pre tri godine.

    2. Torlak odavno nije vise u vlasnistvu Srbije. Cak I da nije tako odavno nije vise u stanju da proizvodi bilo sta jer je, pre svega, tehnoloski zastareo.

  5. Kome će da prodaju tolike vakcine? Da li se zna u koju će zemlju da izvoze vakcine?

  6. Odkad je ministarstvo poljoprivrede nadležno za lekove za ljude ?Dal smo svrstani u stoku pa o nama brine minidtarstvo ppljoptivrede ,?Kome ćete prodavati vakcinu laži ?Dokle šrafciger industrija ,?

  7. Znajuci koliko je Torlak u meduvremenu devastiran bice da ce to ostati na vecitom konfekcioniranju vakcine. Uostalom, sta zna o tome jedan ministar poljoprivrede? Samo se utrkuju u najavama a ot toga obicno ne bude nista!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.