„Nedopustivo prekidati otkup malina bez najave proizvođačima“

Ostavite komentar


  1. Rasim i dalje sedi u vladi coveka koji je pretio kako ce ubiti sto Rasimovih muslimana za jednog srbina. Kakav covek moras biti da bi pristao na tako nesto??

  2. Dosta mi je vise ovog ljigavog turcina koji placka Srbiju godinama i glumi postenjacinu a u Sandzaku glavni mafijas i reketas

  3. Da li je dopustivo da poslanik clan vase stranke ide u toaletu sa karminima i mazalicama za oci? Nismo o tome culi ni jednu jedinu rec od vas gosin Ljajicu ?!

  4. Rasim je najposteniji politicar od svih ..steta sto mora da gleda ove SNS ..js SPS ..fasiste…srbi du najveci lopovi i prevaranti ..da je vise rasima bolje bi bilo narodu

  5. Okolina leskovca poznata je po proizvodnji paprike. Ljudi proizvedu papriku, deo prodaju, deo nanižu i prodaju kao nizaru, deo samelju i prodaju kao mlevenu, deo prerade i prodaju kao ajvar i ljutenicu. Kada vinogradar ubere grožđe ne preda celokupan rod na otkup, nego malo iznese na pijacu, malo pretvori u vino, malo u rakiju i na svemu zaradi. Da ne nabrajam dalje, jer proizvođač maline ima mogućnost da pored predaje dela roda odvoji deo za preradu, pa da ponudi sirup od maline, slatko od maline, džem od maline, rakiju od maline, a ne da se svake godine vrti ista priča. Zbog čega su malinari pošteđeni dalje prerade svog proizvoda, za razliku od paprikara i do kada će biti glavna tema?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.