Nema nikakvog mesa iz 1982. godine

Srpska Uprava carina vest o mesu starom 34 godine dobila od Uprave za veterinu, a tamo ne znaju otkud potiče originalna informacija * Crnogorska Uprava carina tvrdi da se nikakav tovar s mesom nije ni približio Luci Bar, kako se spekulisalo
Vest koja se proširila društvenim mrežama alarmirala carine u celom regionu

Ostavite komentar


  1. Ja slušao Dejana Lučića(kineska osveta), o tom mesu koje je trebalo preko nas(sremska mitrovica, mada mi nije bilo jasno zašto čeličana uvozi meso, ili u mitrovici ima više firmi sa nazivom sirmium) da završi kod Rusa. Brodovi hladnjače iz Amerike(nije samo problem starosti već da je meso ludih krava)….

  2. "Sad tek sumnjam da će završiti kao preradjeno baš u marketima u Srbiji." I bit će da je još od ludih krava. Takva je sudbina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.