Nemačke firme veruju u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da veruju u Srbiju. Zamislite da je ova fabrika u Nemačkoj.
    Plate 2000 do 3000 eura, radna nedelja 40 sati, energenti duplo skuplji, prava zaposlenih mnogo veća nego ovde. Ovako milina za Nemce u Srbiji.

  2. Za subvencije koje dobijaju i radnike kako placaju robovi su nekad kud i kamo imali bolji status. Rob je bio sit imao kakav takav toli dom nije cekao izvrsitelje. Gazda vidio racuna da rob bude zdrav da bi mogao da mu radi naravno i da se razmnozava jer trebali su mu robovi naslednici. Ovi u Leoni mogu samo da mastaju o takvom statusu jer sa tom platom nemogu ni da se orehrane i kupe sebi odecu. A izvrsitelj koji je u Nisu zaradio milione evra na ustrb ove sirotinje nikom nista. One silne prozapadne vladine organizacije cute jel gazde tako kazu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.