Nestrpljenje koči štednju u Srbiji

PROMO TEKST
Svi bi hteli sve i odmah - bez obzira na cenu

Ostavite komentar


  1. O čemu pričate u ovoj reklami?

    Čekaj… treba, znači, da budem strpljiv i da čekam da skupim za kupovinu stana tamo negde za 30 godina?
    Poplava uništi kuću? Treba da budeš strpljiv pa kad skupiš pare, saniraš.
    Majci hitno trebaju lekovi? Ma nek čeka ona… par meseci, da se skupe pare pa da se kupe lekovi.
    Ostaneš bez dinara u kući i nemaš čime da prehraniš porodicu a gazda ti dao otkaz? Ne budi nestrpljiv, uštedi malo, pa ćeš da jedeš…. za koji mesec.

    A ta „atraktivna kamatna stopa“, sa vašeg sajta iznosi patetičnih 0,8% i to nominalna… efektivna je 0,68% na godišnjem nivou – inflacija je veća od toga tako da banka tvojom štednjom raspolaže tvojim parama, umanjuje gubitke usled inflacije a ti faktički gubiš novac. Pa čak i da nema inflacije, za godinu dana bi, realno, mogao više da isprosiš ispred crkve nego što bi zaradio ulaganjem 100.000 evra.

    A marketing tipa „ti si loš, tvoje osobine su loše, budi bolji i štedi“.
    Ako ovo objavite, svaka čast.

  2. A koliki naplacujete odrzavanja devinog racuna po osnov Flex stednje???….I sto ne kazete da se ne isplati za stednju ispod 7 000 evra – trosak odrzavanja deviznog racuna je veci od prihoda od kamate…..

  3. Pre svega ovaj model štednje se ne isplati za štednju ispod 7000 eura…
    Štednju koči to što sa prosečnom platom u Srbiji građanin nemože da preživi a o štednji ni ne razmišlja. To genijalci koči štednuju,a Vi iz banaka molite boga da što više kredita uvalite, vama je štednja balast… Ovo je priča daj ti meni tvoje pare pa se strpi da ti vrnem čim obrnem… Ljudi nemogu da uštede za frižider ili tv od 20000din,a o stanu ili kolima da i ne pričam…. U ostalom svuda u svetu je logično da se veliki projekti kreditno finansiraju, samo što su kod nas krediti preskupi,a štednja prejeftina.

    1. Kao neko ko stedi nesto vise od tih 7000EUR koje spominjete,i koje sam krvavo steko, bacio sam oko na ponudu sa njihovog sajta…pa ako je sve ko u tekstu i na sajtu mislim da su pravo neoktriveno blago!Al hajd da vidimo prvo cu ih posetit

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.