Nezavisnost: Slab odziv radnika Fijatove fabrike za rad u Slovačkoj

Ostavite komentar


  1. Ne brinite, cim Fijat krene da pakuje kofere, Vucko ce da im plati da ostanu a vi cete da dobijete plate

  2. A šta će vam stručnjaci, pa zar naši političari ne reklamiraju Srbiju kao zemlju sa najjeftinijom radnom snagom, zar minimalac nije ni 300€ , pa naravno da se sad čude kako neko neće da ide i radi za čak 600€

  3. Biće više zainteresovanih kad se zatvori fabrika, polako ljudi. Nisu u „Fiatu“ ludi da vas plaćaju za 40 radnih dana godišnje i još da im štrajkujete.

    1. Zašto se raduješ tuđoj nesreći. Nikad ne znaš kako će biti u životu. Umesto da smo složni i povezani mi želimo tuđu propast.
      Uzgred ovo je stvarno nepristojan ponuda radnicima još je nezamisliv u uslovima svetske pandemije. Ko će pogledati naše radnike ako se razbole. Zar treba da budu sad daleko od svojih. Stvarno nepristojan. Treba da se stidi srpski deo menadžmenta ili još bolje da podnese ostavke na funkcije. Ali privilegije su im velike tako da ništa od toga.

    2. Koliko se ja secam poreze i doprinose placa drzava a platu Fiat ili i to ide na teret poreskih obaveznika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.