Nikezić: Siniša Mali da položi račune javnosti oko projekta „Er Srbije“

Ostavite komentar


  1. Ako bog da polozice racune i te kako samo da se skinu vec jednom dosadili su i bogu i postenom narodu podrska vama 17decglasam za pobedu ,

  2. Upropastili su avio kompaniju, upropastili su železnicu, spremaju se da upropaste EPS, podmuklo šuruju sa Rio Tintom … narode, izađi na izbore, od ovih gori ne postoje.

  3. Da, javnost treba da insistira na tacnim podacima vezano za Air Srbija odnosno za Etihad da se vide sve uplate ovoj kompaniji.zakljucak je da su se u ovom podlu igrali tako sto su prodali vlasnistvo Etihadu, zatim okupljivali onosnk vracali vlasnistvl po ceni vecoj nego dto su ga prodavali.Videcemo koliko ce platiti 18% vlasnistva verovatno skuplje nego sto su prodavsli.Isto je bilo sa Komercijalnom bankom.vise se ne moze razumeti da li Vlada ne zna d radi ili je u pitsnju nesto drugo.nije zaboravljeno kada Etihad nije hteo da odlozi vracanje kredita pa su se zaduzili pod nepovoljnim uslovima kod njihove firme u Holandiji da bi vratili kredit

  4. Па да ли има једну ствар да су уради ли поштено.Па ово је директна кра ђа од народа Србије.Узимају се креди ти по ненормалним каматама.То ти је да ја узмем кредит од милион евра по ненормалним каматама и својој деци направим виле,а они то после да враћају,а мене брига како

  5. Ko ce sada idgovarati kada je Srbija sto posto vlasnik avio kompanije,sta cemo sa iznetim lazima,ima li zakona za takve.

  6. Zaista, Er Srbija nema nijednu aktivnu letelicu u svom vlasništvu. Sve su na lizingu. Zvučalo mi je neverovatno, pa sam proverio na sajtu.

  7. Navedite kako su upropastili avio kompaniju, kada je ona već bila upropaštena, a ovo je bila slamka spasa. Kako su upropastili železnicu? Izgradnjom i renoviranjem dotrajalih pruga? Jedino za EPS mogu da se složim, ali to je zahvaljujući vašoj novoj ljubimici Zorani Mihajlović.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.