Nikezić: Vlast uništava EPS da bi ga privatizovala

Ostavite komentar


  1. EPS je u prvoj polovini ove godine imao vecu dobit nego sto je cele prosle imao gubitak. Ko ne veruje neka samo ukuca dobit EPS u prvom/drugom kvartalu 2023

  2. Jedno, drzavno preduzece, koje se brine od nabavke goriva za elektrane do saltera po naseljima Srbije? Pravi privredni ‘gigant’ iz zaboravljenih vremena! Da li EPS snabdeva bas sve potrosace struje u zemlji, i preduzeca? Kako je to pitanje reseno po drugim, evropskim zemljama?

  3. – Grčić,
    – Bankarka Dubravka na mestu ministarke rudarstva i energetike,
    – Prelazak EPS-a iz JP u AD,
    – U novom NO EPS-a većinu čine bankari,
    – Tri „norveška stručnjaka“ u NO EPS-a,
    – plan u vezi jedanaest naših hidroelektrana i Mađara,
    – Zajednička firma sa Mađarima,
    – Smena v.d. direktora Tomaševića,
    – Međunarodni konkurs za novog direktora EPS-a, po kom je
    dovoljno da kandidat ima „relevantnu“ višu školu …
    – Bistrica?

  4. Pa Nikeziću to svi vidimo,i vrapci to znaju ali nikoga izgleda ne interesuje.Glupi narod će da kuka a tada će biti kasno.

  5. Kad je on rekao mora da je tacno al kod njegove stranke. Dajte mu da vodi eps ima da procvetaju i bandere.

  6. Sve je doslovce istina. RB Kolubara može u kratkom roku da vrati svoju godišnju proizvodnju na 30 miliona tona. Time je obezbeđena proizvodnja el. energije bez potrebe uvoza i uglja i struje. Sve ostalo su mutne radnje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.