Nikolić: Kineske investicije motor jačanja ekonomskih veza dve države

Ostavite komentar


  1. Istinu govoreci – kineske investicije u Srbiji su za njihovu ekonomiju zanemarljive. Srbija bi u Kini bila omanji i zaostao grad sa nesposobnim komunistickim poltronima na vlasti zbog kojih stanovnistvo ne umire na milione (kao u doba Mao Zedong-a) ali odavde bezi glavom bez obzira.
    Ostareli komunisti nastavljaju da lazu srpsku decu. Donesu kos ,slikaju se ,odnesu kos. Gladuju ,docepaju se vlasti ,lazu kradu ubijaju.

    1. …dodao bih…: imala bi metro,reciklirala bi otpad…vozila bi bicikle…A ovakvi,poput ekonomskog lajf-koucha SNS-a,bi odavno bili pogubljeni na stadionu…!!

  2. Nije vise da ce doci zuti ljudi da piju vodu na Moravi..Sada se bivsi predsednik angazovao za dovodjenje kineskih investicija u Srbiju ali niko
    ne zna pod kojim uslovima i kakve sve koristi imaju Nikolic i njegov kum Bacevic i slicne veze i vezice. Polupismeni bivsi predsednik Kinezima nije uspeo nista da proda nego eto rasprodaju Bor (sto niko normalan ne radi) u slucaju zelezare nadjeno je resenje kakvo je, ne zna se ..Kinezi nisu poznati kao neko ko ce unaprediti i pospesiti razvoj u Srbiji, oni samo sire svoj uticaj..ali kad si prosjak..onda uzimas bilo sta..Kakav je Nikolic kao poslovni covek, takva je i drzava u kojoj je bio predsednik citavih pet godina ..agens nazadovanja, korupcije, falsifikata. Prava mizerija i dalje o nasem trosku zivi na Dedinju.

  3. Srec tvoja pa je Aca nenadmasna bruka i stetocina, pa si skrajnut. A ti i Kinezi, to je sprdacina koju oplakujemo . Sve sto si zakuvao, ne moze oprati 5 generacija iza vas.

  4. Kineske investicije nisu nikakav motor jačanja Srbije- one su motor porobljavanja! Kada će naši navodno „visokoobrazovani“ političari kao i naš Toma N. najzad da shvate, da stranci, pogotovo Nemci i Kinezi, ne dolaze u Sibju da nekome „pomognu“. Oni dolaze da opljačkaju resurse i narod, zarade i orobe i zemlju i ljude! AV je odavno zaboravio staru srpsku izreku „uzdaj se u se(be) i u svoje kljuse“. Njemu su važnije provizije stranaca za džep svog Malog bate od interesa nacije i države!

  5. Toma je najbolji zivi dokaz evolucije.
    Od polupismenog radnika pogrebnog preduzeca evoluirao je u visokog intelektualca, finansijskog strucnjaka i Mastera.Posto vec izdrzavamo tog majstora svojim parama voleli bismo a vidimo njegov sledeci iskorak…

  6. Moj pokojni otac je imao poslovicu koja je glasila:“daj boze kceri da te beg uzme al’cigani se oko kuce vrzmaju“…tako ce biti I ovo sa kinezima I g.Nikolicem?

  7. SnS zločinci su u Zr poklonili (tominim i avovim kinezima?) prvoklasne oranice iz restitucije namenjene trovačnici za proizvodnju guma – bez OBAVEZNE procene uticaja na životnu sredinu!!! Naručena ubistva stanovnika u gradu bez pijaće vode???

    1. Reci to lopovu Knezevicu,limaru Janjicu i ostaloj bagri koja je 3.grad u SFRJ dovela na prosjacki stap.

  8. Dobro ova jadna Srbija jos postoji i ovakva kakva je, pored Šešelja i ovih njegovih mutanata.

  9. Đin hao Tomislaf, kako tvoj sliva ovu godina. Gledala ti tvoja posla, tebe išla dobar ovaj polsla a mi ćemo svoj.

  10. „Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom“??? Hahahah, brutalno. Bolje napravite ministarstvo, savet je stvarno mizerno za toliku saradnju koju imate sa njima!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.