NIN: Ni provere Tužilaštva nisu sprečile GIM da nastavi sumnjive poslove

Ostavite komentar


  1. „Ti dobavljači, navodi NIN, najpre su svoja potraživanja od Кrušika preneli na GIM, a on je tim potraživanjima „poništio“ svoj dug prema valjevskoj fabrici i tako došao do oružja – a da ga zapravo nije platio.“

    Ovo je još bolje, GIM je dosad bar plaćao „Krušiku“ proizvodnu cenu, sad više čak ni toliko! Ali nema problema, sve će to budžet Srbie pozlatiti, tako je barem Vučić obećao. A Vučić sve što obeća, ispuni, zar ne, botovi?
    Kad god čovek pomisli da nema dalje, da smo došli do gornje granice svinjarije koju ovi mogu da smisle, pokaže se da nije u pravu, i da nad svinjarijom uvek ima nova, još veća svinjarija!
    A pazi sad kad botovi ospu paljbu po NIN-u: sram bilo tih mrzitelja, kako se „u ovom teškom trenutku“ usuđuju da ovako bezočno lažu i kritikuju Vučića, koji ulaže ogromne napore da spasava i narod i namensku industriju, bla, bla, bla, truć, truć, truć!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.