Nova ekonomija: Dodatnih 34 miliona za uređenje Trga Republike

Ostavite komentar


  1. Da li postoji jos neki narod na svetu koga pljackaju ispred nosa i na rodjene oci a on nista…? Samo pitam,interesuje me bas…

  2. I sve po zakonu,i po propisima….kako veli sismis dr. prava Martinovic,poslanik…?? Koji postuje narodnu volju,pre svega…?!!

  3. Za koju bedu od plate mi obični smrtnici crnčimo, a banda na vlasti rasipa bespotrebno milione i milione evra.

  4. Sve dok poslušno ćutimo, oni i njihove firme će se frljati sa trokovima njihovih jarbla, nacionalnih stadiona, kićenja grada, gondola… uređenja svega i svačega a Srbija će grcati 200 godina da otplati njihova zaduživanja koja iznose više milijardi eur.
    Oni su sa lovom i decom već van Srbije.

  5. Dobijes povecanje penzije of 800 dinara I cutis a ovde 35 miliona I svi cute ,opozicija,tuziladtvo I svi zarovoljne kukavice.

  6. Klasicna metoda pljacke, sve vlasti rade na isti nacin… Izmisle nepotrebne radove, ugrade se koliko mogu u namesten tender, a onda jos malo dodaju za najzasluznije. Jedno je pitanje ko krade vise… SNS je na najboljem putu da dostigne prethodnike, a u Beograda vec i prednjac

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.