Objavljene nove cene goriva: Dizel skuplji za skoro 12 dinara

Ostavite komentar


  1. Ako je tacno , to je situacija kao za vreme inflacije i gora od toga .Pametni samo birajte kako vam i dolikuje ? VIdite u daljinu do vrha na cipeli?

  2. Drzava treba ukinuti akcize jer tom akcizom dokazuje da nije sposobna da bude funkcionalna I u sluzbi naroda jer je drzavni aparat preveliki I ne sluzi narodu nicemu vec samo vrsi otimacinu

  3. Znači dizel skočio 12 din a benzin ništa. U prevodu, 80% ljudi vozi na dizel, to nam je sigurna para a budžet prazan

  4. Ovaj što računa cenu da se vrati u prvi razred, greota što takvi uopšte imaju posao

  5. Verovatno se benzin ne proizvodi od sirove nafte zato nije ni menjao cenu

  6. Barel nafte je pao sa 110 na oko 100 dolara i umesto da cena padne na ispod 180 din, oni koriste galamu o cenama iznad 2 evra u Evropi i dizu do nivoa koji je obicna pljacka. 2008 je cena otisla na 160 dolra, a cena drivata nikad nije isla preko 180 din. Kasniji pad cene sirove nafte je drzava koristila da taj prostor popuni akcizama.

  7. Nekose debelo bogati na tudjoj nesreci, a u Srbijije vec odavno poznato ko je to!!!!!!!

  8. Panika je zavladala u redovima faraona, red je da se napune dzepovi pre bezanije.

  9. Za 2,5 godine poskupeo 0,5 evra.Ekomomski tigar dere gradjane na svim poljima a kada je barel nafte na trzistu 12 dolara onda pojeftini 0,001 evro.Bravo.Blizi se 3 april.Pamet u glavu.

  10. Ma dobro je sto smo od Sashka dobili po 3000 za vakcinu i 30e milostinje za nista inace bi propali.Moramo da menjamo ovo brale?

  11. Razlog za poskupljenje je rat u Ukrajni,a sta je bio razlog poskupljenja svih prethodnih meseci?!

  12. Trećeg aprila glasajte za Vučića, pa ćemo od četvrtog voziti bicikle jer će benzin otići na 500 din, treba neko platiti izborne troškove, sendviče, autobuse, dnevnice…i ne sekirajte se predsednik kaže da živimo bolje i da ćemo imati još veći standard, živećemo još bolje, a mi znamo njegovo poštenje kao i da nikada ne laže.

  13. će naš dobrotvor, veliki vođa u sledeći petak pred izbore da smanji tu cenu goriva

  14. Plate iste,a govore o proseku nekom…radim za 38000 dinara,samohrana majka buduceg studenta koja mora kredit da podigne da bi joj dete studiralo! Sramota! Samo vi penjite cene goriva, hleba, svega, a mi cemo da zivimo na rubu siromastva!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.