Novi vlasnici fabrike vode u Zrenjaninu uložili blizu milion evra

Ostavite komentar


  1. Zbog brljotina Zrenjaninske vlasti po skraćenom postupku je menjan Zakon o komunalnoj delatnosti koji je dozvoljeno da i privatna lica mogu vršiti jednu od najodgovornijih delatnosti,a to je vodosnabdevanje naroda.Ko je tačno zabrljao i ko je zaštićen tako hitnom izmenom zakona,sigurno nećemo saznati u ovoj uredjenoj državi u nekoj drugačijoj,možda da.

  2. Zar je to privatno , nikako ne sme nesto sto je od opsteg znacaja biti privatno . Odmah drzava da otkupi od privtanika upravlnjanje vodovodom , e pa svasta stvarno .

  3. Poštovani,

    Ovo je već druga neproverena vest koja dolazi od dopisnika agencije Beta (inače zaposlene u Gradskoj upravi grada Zrenjanina), koja nije tačna! Kao prvo, ne postoji nikakav sajt firme sa novim nazivom Fabrika vode d.o.o. a proverom podataka u APR-u možete i sami ustanoviti da nije bilo nikakve promene vlasništva. Neverovatno je da Danas kao renomirani portal i list prenosi ovakve vesti, koje jednostavno nemaju veze sa stvarnošću!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.