Novo poskupljenje: Određene nove cene goriva koje važe do kraja meseca

Ostavite komentar


  1. Ne vidim nista manje auta na ulicama. Srbin prvo sipa gorivo, a onda ako ima da jede.. ok.

  2. I treba, nismo za bolje…Niko se ne buni, guzve na ulicama, znaci treba jos povecati.

  3. I tako aca sedne u svoju škodu da se provoza gradom da nešto ako treba popravi a gorivo nije problem , tankiro još lane…

  4. Treba nadoknadi ti ono šta se delilo džabe 100 evrića tada, 50 evrića malo kasnije pa bilo je tu još nešto džabe a nismo mi tako bogati da delimo ali sad popunjavao budžet, pre godinu dana si mogao za 300 evra da kupiš ono što sad za 600 evra, pa više plaćaš pdv državi i sve to nadoknada ono što si džaba dobijao

  5. Tako nam i treba. Eno u Bosni su se dogovorili da dva dana bojkotuju benzinske. E tako trebamo i mi pa neka ga prodaju kone hoće,na berzi poskupi kod nas pisjupu,na berzi pojeftini i to značajno kod nas poskupi.

  6. Na autoputu ka Nisu, na jednoj pumpi prodaju dizel po ceni od 235din..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.