Novosti: Trgovina žitaricama po novom zakonu moguća samo preko berze

Ostavite komentar


  1. Sjajna ideja. Mislim da ovaj sistem rada treba proširiti i na medije da ne može svako da objavljuje šta hoće, nego da postoji jedinstvena berza informacija i da se mogu objavljivati samo oni tekstovi koji su odobreni od strane nadležnog tela. U početku bi to mogao da obavlja kabinet predsednika ili REM.

  2. Ma sve ste lepo smislili, jer vi nemate mere u prevRi i otimacini. Ali, da li ste prvo proverili na polju imate li cime da trgujete. Proizvodnja psenice i drugih zitarica od dolasks naprednih radikala je u rekordnom padu, kise su neprekidne, a i seljaci su digli ruke i pustili drzavu da unisti domacu poljoprivrednu proizvodnju do poslednjeg zrna.
    Zato ako se slucajno zapitate-ko je spalio zito , znajte da nije student, ni Vasa, vec AV, Nedimovic i bulumenta neznalica iz naprednih radikala. Sto kaze ona pesma SAMO TAKO TO ŠICER HOCE.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.