Protest frilensera ispred Skupštine trajaće do 10. aprila, Pogačar traži da se obrati poslanicima (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. A šta država nudi frilenserima, pošto će toliko da ih oprli? Zdravstveno, penziono, šta?
    Jbt, čak su i Bosanci izboksovali da se povuče već usvojen zakon o prljenju frilensera…

  2. A sta kaze predsednik na sve ovo. Sici ce medju njih reci da je sve sredio ko prosli put a onda ce njegovi poslanici na miru izglasati zakon. A onda ce se prati da smo mi demokratska zemlja i da on ne moze da utice na vladu i parlament. Usput ce obradovati narod da ce Kinezi praviti po popularnoj ceni 5,7km novog puta i da dolazi novi strani investitor kome smo duzni 56 000Eu po zaposlenom. On je sve sredio sa njima, nase je samo da im platimo.

  3. Evo novinari zovite predstavnike ufps-a Masu Popov, Sonju Papak i Nenad Jovanovic. Oni su preuzeli drugo udruženje ali beže od javnosti. Nek javno objave šta su potpisali i zašto su prodali pola frilensera? Trenutno imaju 7 članova, više ih ima u šatoru.

  4. Nije istina. Ja sam 2012. platila poreze i doprinose na takvu vrstu posla. I danas mi je zao. 40%! Bolje da se bore da taj % smanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.