Odakle 1,4 milijarde evra za novi paket pomoći?

Ministarka privrede Anđelka Atanasković najavila novi veliki podsticaj za firme

Ostavite komentar


  1. Jednostavan odgovor na pitanje odakle pare: „Štedelo se i pare nisu odlazile u privatne džepove nosiocima funkcije, kao onima od 2000-2012. koji su koristli svaku priliku da višak para uzmu za sebe“. Zato ih glasači neće više na čelnim mestima. Potrebno je da se pojavi neko kao gospodin Stanivuković u Republici Srpskoj.

    1. Od budžeta za sledeću godinu ne može se štedeti u ovoj godini.
      Da li su svi članovi SNS-a, istog ranga obrazovanja kao ti?

      1. Niko nije ukrao 619 m. evrića, ugradio se u mostić, kupovao 35 stanova (za sada) pa se uštedelo.

  2. Ako ne objasnis gde svaki dinar ide ,KRADES BEZ OGRANICENJA.
    Respiratore smo kupovali iz. CRNIH FONDOVA ,KOJE SRBIJA IMA,rekao vucic.
    Moj muz i. ja NEMAMO CRNI FOND ,A NI JEDNA EVROPSKA DRZAVA.
    STA ,KOLIKO I GDE JOS IMAMO SAKRIVENIH NJIHOVIH PARA ,crnih fondova ??????

  3. Pitanje nad pitanjima. Znamo da su kradene pare od zajma za preporod, štednje gradjana i iznošenje aktive velikih kompanija, preduzeća i kombinata, koji su kasnije privatizovano po Djindjićevom zakonu, a koji je uvod u najveću pljačku ikada sprovedenu u svetu. Znamo zašto su konzervirane, a ne ukinute 4 banke u Srbiji, jer su preko njih išli medjunarodna zajmovi privrede kod banaka Londonskog kluba poverilaca, koji su osigurani tapijama na imovinu i koji su pripali „šinjeldžijama“, koji su kupili dugove po 11.centi za dolar, i postali najveći poverioci u privatizaciji preduzeća.
    Ako se neko usudi da krene tragom novca doći će do činjenice da novca ima na pretek i da služi za nova kreditiranje kao „medjunarodni zajmovi“ koji će korisnici pokrivati intabulacibama. Poznat krug. Tada će gradjanima biri jasno koliko je nevembarska oligarhija iz ’43.g.moćna i koliko je radila na duge staze.
    Neka nam je Bog u pomoći.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.