„Odluka koja bez posla ostavlja 16.000 ljudi“: Sindikalci ušli na sednicu Nadzornog odbora EPS-a, prete štrajkom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Gomile botova su na platnom spisku EPSa, a ne znaju ni gde im je kancelarija. Što se tiče Đedovićke ona završava naređenja svetske banke i rasturiće firmu ko bugasku skupštinu.

  2. Vi zaposleni ostajete bez posla mi potrosači bez struje drzava bez elektro privrede a bitange postaju vlasnici EPS a

  3. Pa ovaj Djordjevic i njegovi su glasali da distibicija izadje iz sistema epsa. Kada su radnici fijata strajkovali on je vrsio pritisak na sindikalce fijata da ne strajkuju i pretio im. Sad zaigrala mecka i pred njegovim vratima.Eps je taj koji proizvodi a distribucija se bavi trgovinom. Sta se sad buni sem ako se ne bore za fotelje. On je izjavio da eps treba da bude akcionarako drustvo i da nema potrebe za strajkom. Ocigledno da strajkuje samo kada je njegova fotelja u pitanju. Jadni radnici sa ovakvim sindikatom.

  4. Opljačkat će vas pantelija boga oca nema ono sto ste vi pljackali pljačkali sad će malo zapad da vajdi oni silni krediti stizu na naplatu kolonije su tu da se cede a ne razvijaju ministarka koja nezna način na kom nastaje struja poput nekad vlahovića dinkića i ostale bagre je tu da nas oprli

  5. U tom slučaju Srbija ostaje bez struje. Uvoziće se, ili proizvoditi iz OI , pa će koštati (40-50)eurocenti/kwh pa se narode zajebavajte i dalje na račun EPS-a.

  6. Bilo bi dobro i da jedini član Skupštine Srbije bude Orlić, navikao je da priča u praznoj sali.

  7. Poslusajte video. Ali bog ne sme da se dira. Kad se napadne neka odluka sns bratije, mora da se napomene da se nema nista protiv AV-a.

  8. Što pre narod da izađe na ulice i uzme motku u ruke, već smo dobrano okasnili, ali bez ulice propadosmo načisto! Ovi sjahati neće dok nas ne unište i prodaju u potpunosti.

  9. Ovde je očigledno da se ide na potpuno uništenje EPS-a zato je i postavljen Grčić,zatim zato je i dovedena Đedovićka,plus da gura projekat Jadar i litijum… Naravno,da treba da se otpusti veliki broj radnika u EPS-u,zato što ima toliko njih neradnika,koji su dovedeni po partiskj liniji,neki od njih i ne dolaze na posao i ne znaju šta im je posao,sem da botuju. Sve ovo može da se reši samo treba neko pametan i normalan da dođe,a sa ovakovom vlašću i ovakvim narodom-teško.

  10. @dragoljub Kaže se svaka čast izuzecima ali nisu svi SNS radnici samo da se zna. Grešite puno.

  11. Ima li kraja ovom pljackaskom ludilu i rasprodaji drzave i sirotinje raje.

  12. Kada ce sindikat epsa da prica o onima koji primaju platu a ne dolaze na posao ima ih na hiljade. A povecavaju cenu struje da povecaju ionako ogromne plate. 8% je kazu minimalno povecaje a kada se pomnozi sa 4 miliona porodica kolike su to pare? 1dinar da se poveca na milion porodica to je lep novac

  13. Klasičan raspad sistema a da umal’ da zaboravim ipak smo mi ekonomski tigar pa valjda kad si taj tigar tako funkcioniše sistem

  14. Држава да буде за све у вези ЕПСа одговорна а да се предузеће води како опозициони лидери дела синдиката кажу.

  15. Tako je rečeno i za RTB u Boru da ne može da pozitivno posluje. Dadoše ga Kinezima da nas truju i izvlače profit. Sada je ne redu EPS pa potom redom dok sve ne bude u rukama stranaca a domaćini njihove sluge. Toliko o „Patriotama“ na vlasti. Naravno da su se oni DEBELO obavili u tim transankcijama a oni koji im i dalje veruju ili imaju sitne interese neka nastave da boluju i sendvičare.

  16. Ko vodi EPS: Vucic i Djedovic. Vucic ne pusta niz vodu svoje pajtose clankolisce. Sta na sve to kaze angazovani strucnjak iz Norveske? Kako se snalazi u drzavi koju vodi mafija?

  17. PA dobro to je stvarnost dosta su i ovi iz javnog sektora lezali stigla evropa

  18. Evo, ima posla kod privatnika. Dodjite. Samo, tamo mora da se radi. I nema ministarskih plata.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra "preko noći": Kako je cena projekta "EXPO 2027" odjednom prepolovljena? 9

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra „preko noći“: Kako je cena projekta „EXPO 2027“ odjednom prepolovljena?

Projekat "EXPO 2027" od odluke da bude dodeljen našoj zemlji sa sobom vuče određene nepoznanice, a jedna od najvećih jeste koliko će Srbiju ova izložba koštati i šta će ti troškovi obuhvatati. U skladu sa tim "velom tajne" ide i najnovija procena ministra finansija Siniše Malog, prema kojoj je cena ovog projekta smanjena za više od pola prethodno predviđene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.