Održan protest rudara “Kolubare”, Vlada povećava plate u EPS-u za šest odsto

Ostavite komentar


  1. Bravo
    Povećati 6% i ukinuti 10 % koje država još uvek odbija od plata radnika

  2. Vec vidjeno !! A posle, vele kopaonicki ekonomisti, da je inflacija uvoznog karaktera…?? Samo ovoga puta nece biti Deda Avrama…osim ako ne istrci deda Mladjan,kao onomad…

  3. Podignite i minimalnu cenu zarade. Radnici EPS-a su uvek imali veliku platu, a šta ćemo sa onih pola miliona koji primaju 230 rsd po satu.

  4. Bravo dečko,bravo 6% nije malo.Ali zaboravili ste da ste narodu pričali da svim javnim preduzećima podižete platu za 12,5%.

  5. Bravo ljudi, svaka čast na borbi, tražite svoje a ne ko mi prosvetari što primamo 10% ispod prosečne plate a sa visokom strucnom spremom. Sami smo krivi jer ne znamo da se borimo, vama svaka čast!

  6. Sta vas zamajavaju 6 posto izadjite na ulicu eps najmanje 100 posto jel vidite kako zive politicari od minimalca vama ne mogu nista od vas zavise stanite jedamput ali stvarno presli ste narod 2000 e sad ispravite to jer i vas ce ovi na vlasti da raskomadaju pa ce da se pitate gde ste

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.