Otežana elektronska prijava finansijskih izveštaja u APR-u

Ostavite komentar


  1. Svake godine ISTA prica!
    Znaju li ti apr it sta su pikovi!
    I kako se planiraju IT sistemi?

  2. „Zato je APR organizovao dežurstva u dve smene u IT sektoru,“ i kako ti dezurni programeri u realnom vremenu popravljaju problem sa velikim brojem korisnika koji pokusavaju da pristupe sistemu? Guraju ga? Ili blokiraju pristup odredjenoj grupi korisnika? Deluje cudno ali mozda moguce posto se desava da nekome aplikacija radi a neko nema pristupa. Ovo se desava svake godine, i APR je toga svestan, i ne radi apsolutno nista da bi se bilo sta popravilo. A racunovodje ostaju na poslu do ponoci da bi uspeli da ispostuju rokove koji su im zadati. Ista stvar je i sa E-porezima, koji u zadnjih 6 meseci nikad ne rade 15. u mesecu, a poreska uprava salje prekrsajne prijave iako zna da im sistem nije radio.

  3. Ti što je predato toliko izveštaja posle 24.02 mogu da zahvale nama ludacima koji smo od 7h u kancelariji po do ko zna kad posle ponoći , radimo kao i njihov portal 24/7 . Sav posao trpi jer po ceo dan klikćemo na portal i hvatamo svaki sekund koji radi. Sistem mora da radi nesmetsno bilo nas 10 ili 110000 u istom trenutku na portalu, ali uvek je lakše svaliti krivicu na drugog.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.