Otvoren link za prijavu mladih za pomoć od 100 evra

Pravo na ovo državno davanje imaju svi mladi od 16 do 29 godina

Ostavite komentar


  1. Zašto za prijavu od 100 evra stoji 20 evra..?
    Nikako nema trezor za 100 evra..I sada dolazi do greške za mog sina..Jako da se to ispravi..

  2. Nemojte da omgućite mladima da zarađuju i da imaju dobar život, nego im tutnite ponekad 100 eur pred izbore.
    Onda treba da glasaju, čekaju vizu pa da oni sretniji i pametniji odu iz te smrdljive rupčage.

  3. Prilikom prijave osobe za pomoć mladima,pojavljuje se opcija 20 eura.O čemu se radi?
    Hvala,

  4. Postovani,
    Nije moguce uneti podatke sa licnom kartom tinejdzera bar u nasem slucaju. Onda, ako jednom pogresite, ne mozete da ispravite podatke. Molim Vas da ovo objavite. To je istina. Ni novac od vakcine on takođe nije dobio. Razlog isti. Telefonske linije nema i bilo bi lakse to ispraviti. Ovako, oni ce uzeti novac.

  5. Prilikom prijave za 100 evra pojavljuje se kao da se prijavljuje za 20 e a ne za 100? Hvala

  6. Moje dete nije dobilo 20e sad za 100 stoji da su podaci neispravni , a dole pise zahtev prihvacen. ISTI SLUCAJ KAO ZA 20E KOJE NIJE DOBILA!Kome se javiti !?…Banda

  7. Dete nema l.k ali ima pasoš. Da li moze broj pasosa umesto broja lične karte ?

  8. Ovde pise da svi mladi od 16 do 30 godine, moze da se prijavi za 100 eura. Pa kako onda ja ne mogu sa 25 god. Sta je onda tu problem, unela sam tacne podatke i na kraju ja nemam prava na to? Moze li neko da objasni zasto i kako neko moze a neko ne moze i ako ispunjavamo sve uslove.

  9. Koliko kosta vadjenje licne karte,je li besplatna?To niko ne pominje.A ovaj „tesko“zaradjeni novac bice upotrebljen na najgore nacine.Nisu pokusali da ih zaposle,npr posumljavanje,rascisavanje i mnogo korisnih poslova a posle uradjenog ih nagraditi.Moj brat je davno sa drugovima isao na razne akcije,koje i danas koristimo i to besplatno.I sa njim citavi razredi ,16 godina je to.A kakav je covek od njega postao,da svaki roditelj pozavidi.Ovo je nepojamno.

  10. sve mi se vise cini da od para nema nista bili su im vazni podaci zbog referenduma

  11. Dete se prijavilo za 100 € ima 17 god.stoji da su podaci neispravni , a svi podaci su tacno uneti sa licne karte ,a dole pise zahtev prihvacen.

  12. Dakle ode se na link – idp.trezor.gov.rs. i jednostavno se ispuni JMBG i broj licne (Reg.br pise na licnoj, na prednjoj strani). Dole sto pise „За проверу статуса исплате од 20 евра“ mozete ignorisati – to je samo „podsetnik“ da eto pritisnete i proverite kako je stanje sa tom prethodnom „uplatom“ ukoliko ste se prijavili.

    Stanje moze da se proveri tako sto se pritisne krug u gornjem levom uglu sa narandzastom, zelenom i sivom bojom. Nakon toga odaberete „Провера статуса пријаве“, tu vam se prikaze na kom koraku obrade se nalazi bas zahtev.
    Nadam se da sam nekome mogao pomoci 😉

  13. Zasto moja cerka nemoze da se prijavi za 100e i prosli put isto nije mogla samo pise netacni podaci

  14. Lazovi, prevaranti, uneo svoje tacne podatke i registrovao se za 100€, imam 29 godina i ispunjavam uslove za prijavu, a nakon provere statusa prijave pise da mi je prijava odbijena. A kada zelim da se opet registrujem pise da su moji podaci vec registrovani u sistemu i naknadna prijava nije moguca dok je opcija za reklamaciju nema. Sto znaci, eto kako gospoda Vucic i Sinisa Mali misle na svoje mlade na kojima ostaje Srbija kako oni to kazu.

  15. Devojka rođena 13 04 2002god uredno se prijavila u Credit agricole banku za prošlu pomoc od 30€ +30€ +20€ idinar jedan joj nisu isplatili milion puta pokušavajuci da im traži ono što joj sleduje ali uzalud ne dadoše joj i šta sada? Opet se prijavila i da li ce joj daju ono što je sleduje sada i od pre

  16. Ljudi, ne znam da li je do nas ili do sajta, ali cerka je više puta pokušavala da se prijavi za ovu novčanu pomoć, i stalno isto. Problem je u tome sto sa brojem licne karte i JMBG, koji su ispravni, dete ne može da se prijavi, a sve to pod izgovorom da ti podaci nisu tacni. Molim da se ovo ispravi jer stvarno nije fer da neko primi tih 100€ a neko ne. Makar postavite neki broj da pozovemo i rešimo problem. Hvala!

  17. Dobro veče, zamolila bih ako neko zna odgovor na moje pitanje da mi pomogne, prijavila sam se za novac sve uredno, i pise sam sam prijavljena, potom sam usla da proverim prijavi i pise mi da je odbijena usled nepoznatih podataka, a pisalo je da je prihvacena pritom su sigurno svi podaci tacno uneti, ne znam zasto mi se ne da, opet udjem da popunim i pise da sam registrovana a pri proveri pise da je odbijena, hvala unapred na pomoci…

  18. Moj unuk je danas dobio ličnu kartu a ne može da se prijavi,piše neispravni podaci.

  19. Interesuje me za sestrića, on nema izvađenu ličnu kartu a ima 16 godina i 5 meseci. Može li se prijaviti bez lične karte?

  20. Mojoj cerki takodje pise da su neispravni podaci. A svr tacno uneto. Nadam se da se moze nekako prijaviti problem

  21. Može se prijaviti problem, otvorena je mogućnost reklamacije počev od 25.01. od ponoći, tako da smo mi prijavili problem što stalno sistem ne prihvata prijavu, jer su navodno netačni podaci.

  22. Mom sinu nisu prihvaćeni podaci za prijavu od 100eura od pre par dana,prijavili smo problem i nismo do danas dobili odgovor.

  23. Ja se izvinjava imam 16 godina al nisam u mogućnosti da izvadim ličnu kartu, jer roditelji mi nisu u srbiji u Nemačkoj su rade a ja sa učenica kako da mi pomognete da uzmem 100e

  24. Prijavila sam dete za 100e kada idem na proveru pise da nisu tacni podaci i da se pokusa ponovo,a ispod toga pise prihvacen zahtev ,sta to znaci?

  25. Ko ima prethodni racun u banci i nema vise od 26 godina.dali mora da se prijavi za 100 ewra ili automacki leze na racun banke

  26. dali ima pomoc za samoxrane majke sa petoro dece kojismo socijano ugrozeni molilabi dami odgovorite pozdrav

  27. I nama pise da su neispravni podaci sa l.k.
    Prijavili i problem ali niko nas ne obavestava da je resen.
    Ne znam sta reci….tuga.

  28. Prijavila sam se sa ispravni podacima. Ali prijava mi je odbijena. Da li mozete da mi pomogne te

  29. Dali mogu da podnignem 100 prijavijo sam se al stavijo sam u banci inteza al nemam racun

  30. Ovo je bruka i sramota da moji vrsljaci od 14.januara primaju a mi koji smo rodjeni do 14.januara ne, koliko znam uvek se gleda cela godina od 1.1 do 31.12. a ne po nekim vasim pravilima, toliko je zalosno sto se takve stvari rade, mi smo isto godiste a vi nas izdvajate, pritom je prica za pomoc mladima od 100e bila jos u decembru. Sramota

  31. Ispao je problem prilikom kucanja datuma na tastaturi umesto 8 tastatura je odreagovala na 9 imamo i dokaz na prijavu a novac nije legao.Sta uraditi po tom pitanju.

  32. Kako neko dobije neko ne? Sin se prijavio i izlazi neispravni podaci. Podneta prijava i nekakv odgovor nije dobio. Za prvih 100€ se prijavio i jedino to dobio,a ostale 30+30,20 ništa. I onda bili neispravni podaci. U čemu je caka?

  33. Mom sinu nije uplaceno 100e vecito pokazuje nisu unete podatke prijavili smo problem i nikakav odgovor jos uvek nema

  34. Ja nisam dobio 100e a prijavio Sam se sve je Bilo uredu prijava sad mi kazu da moje podatke nisu pronadjene

  35. Nisam poslao prijavu za 100 €.
    Da li postoji mogućnost da sada pošaljem prijavu ?

  36. Ja novac nisam dobio,prijavu sam blagovremeno popunio ,dobio potvrdu da je sve ok ,ali nije bilo uplate

  37. Dete nije primilo na racun 100 eur.Kome se zaliti?Uredno je prijavljen, proveravali u sistemu.

  38. I moje dete je sve lepo popunilo podatke kao i za 20 eura a samo prijavljuje neku gresku i ne moze da podigne novac a samo je promenila banku i kome mi sad da se obratimo .Slala sam pitanja u e upravu ali nista ne odgovaraju i sad je dete ostalo bez novca a svi njeni drugari koji su se prijavili istog dana su dobili novac .Dali ovo uopste neko cita pa da nam pomogne .Bar neki broj na koji mozemo da se obratimo.

  39. ja se prijavila za 100eura sve ispravno popunila i nisam nista dobila sramota

  40. Šta ako se u međuvremenu menjala lična karta jer je stara istekla? Da li treba neko dodatno prijavljivanje ili je dovoljan JMBG?

  41. Moje dete nije dobilo prvih 100 eura, prijavili problem i nikakav odgovor nismo dobili. Kada smo pokusali podneti prijavu za drugih 100 pise da su podaci registrovani i da ce mu uplatiti novac na isti racun kao i prvih sto koje naravno nije dobio prijavili smo problem opet, ali odgovora nema. Da li neko zna sta dalje? Hvala

  42. Nisam dobijo sto evra moze te da proverite zasto nisam dobijo sto evra Milos micin

  43. Ja nisam dobio 100€ ne znam zašto a prošli put u februaru sam dobio ne razumem zasto 28god

  44. Zasto nisam dobio 100e,ako sam se redovno prijavio prvi put i dobio pare,a sada mi podaci nisu ispravni

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.