Otvorena prva deonica auto-puta Niš-Merdare dužine 5,5 kilometara

Ostavite komentar


  1. Predsednik otvara deonicu duzine citavih 5.5km. Pa to je koliko i krug oko ade. Zar nista drugo nije immao da otvori? Gde je obecana deonica Cacak-Pozega?

  2. islio sam da će biti bar 50 km. Očekujemo uskoro još 5 km, pa onda svečano otvaranje još 5 km. pa onda strašno svečano otvaranje još 6 km itd.

  3. Jel ovo stigao specijalni bus za obilazak?Za 5,5km stigao iz BG.Bahaćenje brate za pink televiziju.Ta se deonica pređe za 5 minuta.Mora da su se vrteli u krug nekoliko puta dok je uspeo da odgovori na sva gocina pitanja.Ovo će da dovede investitore????? Nikad.I ovi što su tu nemaju radnike. Toplica ima manje stanovnika po popisu za jednu celu Kuršumliju. Ovo je put kojim će da krstare albanci iz Zapadne Evrope koji idu na odmor.Sve ostalo je čista laž. Nisam video da li je mahao masama koje su klicale iz kukuruza.

  4. Kad će predsednik da otvori Čupićevo sokače? Molim brzi odgovor jer nemam više VREME obzirom na moje godine.

  5. Ja juče svečano otvorio 2m staze do kuće, ali novinari nisu hteli da dođu, kažu imaju nešto malo veće da snime…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.